AARON CRITES – vår nye expert på serier och populärkultur

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Han är professor, föreläsare, heavy metal-fan med egen radioshow och seriesamlare av rang. Namnet är Aaron Crites, och han är min vän och vår nye skribent här på JPS Media. Vad han skriver om? Serier förstås, men även film och tv-serier, och då på den amerikanska populärkulturssajten Geekhammer.

Historieprofessor till vardags

Till vardags förtjänar Aaron dock sitt levebröd i egenskap av historieprofessor och föreläsare på universitetet i West Virginia. Kurserna han håller i är icke sällan av populärkulturskaraktär, vilket väl får sägas vara fullt logiskt med tanke på hans expertisområden.

Ris för Supergirl och ros för Westworld

Fast ni läsare får bilda er en uppfattning själv. Från och med nu kommer vi att publicera Mr. Crites alster här på JPS Media, och vi börjar med ett antal krönikor från 2016 och 2017 där tv-serier som Defenders, Luke Cage, Supergirl, The Tick och Westworld liksom även Capten America synas. Även DCs och Marvels problem och snedsteg på senare år analyseras och kritiseras. Ni hittar även en text om Stan Lee. Klicka bara på länkarna, så kommer du direkt till respektive text.

Nya texter på gång

Finns inga nyare texter, undrar måhända vän av ordning? Inte än, men sådana är på gång enligt författaren själv. Tills dess; avnjut ovanstående tämligen tidlösa texter. För tro mig; Aaron kan onekligen sina saker. Sedan kanske du inte alltid kommer att hålla med om hans ståndpunkter, men initierade är de hur som helst.

Skriven 2019-08-19

print

Våra samarbetspartners