Annonsera

Varför annonsera på JPS Media?

Alla läsare är måhända inte intresserade av allt vi skriver om, men väldigt många brinner för mer än vad man kanske tror. Vi underskattar aldrig våra läsare, men vi vill alltid underhålla. Vidare sätter vi en ära i att endast producera eget material med kvalitet. Vi ägnar oss inte åt att skriva om pressreleaser. Endast under tydliga nyhetsrubriker läggs sådana ut, och då framgår tydligt vem den ursprungliga avsändaren är. Läs mer om JPS media här…

Vem når ni ut till som annonsör?

Våra läsare utgörs av såväl välinformerade som nyfikna individer med stort intresse för musik, film, show, böcker och allt annat som gör livet roligare. Webbsidans besökare är jämnt distribuerade över såväl åldersgrupper som kön. Ni når med andra ut till en demografiskt bred och samtidigt mycket mediaintresserad målgrupp med er annons.

Kan ni hjälpa till att ta fram annonsmaterial?

Vi hjälper er gärna med annonsframställning. Kontakta oss för prisuppgift för er annons.


Annonsytor & Priser

 

Vi erbjuder flera annonsytor i olika prisklasser enligt nedan.

Startsida – Sidhuvud (s1) – 2 395 kr
Startsida – kolumn till höger, övre(s2) – 1 995 kr
Startsida – kolumn till höger, nedre (s3) – 1 595 kr
Startsida – nedanför innehåll (s4) – 1 595 kr
Kategorisida – sidhuvud (k1) – 1 995 kr
Kategorisida – kolumn till höger, övre (k2) – 1 595 kr
Kategorisida – kolumn till höger, nedre (k3) – 1 195 kr
Kategorisida – nedanför innehåll (k4) – 1 195 kr

Priserna avser månatlig kostnad, anges exklusive moms och motsvarar CPM på ca 150 – 300 kr.

JPS annonsytor översikt

Annonsformat

Vi är öppna för att tillgodo se era önskemål om annonsformat. Vid standardannonsering utgår vi från bildformat typ .png i bildstorlekar enligt nedan. Annonslänk skall vara med HTTPS.

  • s1/k1 – 980 x 120 px
  • s2/k2 – 300 x 250 px
  • s3/k3 – 300 x 250 px
  • s4/k4 – 980 x 120 px

Generella annonseringsvillkor

Priser avser månatlig kostnad. Alla priser anges exklusive moms. Fakturering sker månadsvis om inte annat beslutats.
Endast skriftlig annullering. Innestående kalendermånad debiteras fullt ut.
Notera att annonsör som önskar medverka med artiklar och/eller banners ska ha ett svenskt organisationsnummer och debitering görs till ett svenskt bolag.

Information och villkor  för publicering av sponsrat innehåll

Artiklar som publiceras i s.k nativeformat kommer att märkas med informationstext att det rör sig om sponsrat innehåll. Sponsrade artiklar publiceras i flödet av texter och placeras inte med automatik på en framskjuten plats, t.ex. som en toppbanner. Aktörer bakom sponsrade artiklar kan inte påräkna ensamrätt/exklusivitet till marknadsföringsområde eller branschområde.
Native-artiklar ska levereras kompletta med text och bilder. Notera att bildmaterial inte får strida mot upphovsrätt till bild. Önskas hjälp med produktion av artikel skickas separat offert. Alla artiklar kommer att granskas och godkännas före publicering.
Artiklar debiteras utifrån exponeringslängd. Kortast tid att ligga synligt är en månad. Priser lämnas i separat offert. Övrig annonsering görs i form av banners och enligt den prislista och de villkor som finns på vår hemsida.
Slutligen; undrar du över något här ovan, så tveka inte att höra av dig. Vi informerar gärna och är öppna för diskussion och klargörande samtal.

Vill ni annonsera på JPS Media?

Utmärkt val och vi tackar för förtroendet. Ni är välkomna att kontakta oss så lyssnar vi in just era annonseringsönskemål och skräddarsyr bästa möjliga kampanj. Kontakta oss på 0704 29 42 29 (Peter Eliasson) alternativt med kontaktformuläret nedan. Vi ser fram mot att höra av er!


Kontakta oss för att annonsera

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.