KATARINA GENAR : KÄRLEK PÅ TÅGET – kärnfullt fångad historia

Klicka på bilden, för att se hela bilden

FAKTA
Förlag: Vilja Förlag
Genre: Romantik & Relationer
Antal sidor: 36
Format: Kartonnage
Utgivningsdatum: 2022-08-22

Samir brukar ta tåget till SFI undervisningen. Just idag oroar sig Samir för att hans lärare Johan ska ersättas av en vikarie. Vem ska klassen få istället? Samir blir avbruten i sina funderingar av att en kvinna sätter sig mittemot honom, någon som aldrig brukar vara på Samirs tåg … och hon gråter. Samir försöker hitta på ett sätt att göra henne glad, och när hon lämnar tåget glömmer hon sin gröna halsduk.

Kommer han att få se henne igen? Samir tar i alla fall hand om halsduken i förhoppning om att han ska få träffa kvinnan från tåget igen … Ödet brukar ju hjälpa till när det kommer till romcoms.

Två människor på tåg

Den här berättelsen går mycket snabbt att läsa och är en kärnfullt fångad historia om två människor och ett tåg … En svensk Brief Encounter med lyckligt slut.

Lättläst och vuxet

Viljas böcker gillas av alla som vill ha lättlästa böcker. Det är stor stil och korta meningar och koncentrerat historieberättande. För synskadade, läsovana eller alla som just lärt sig att läsa på svenska är detta perfekt. Viljas systerförlag Nypon riktar sig till barn och unga, Vilja har vuxna läsare som målgrupp, men språket är lika koncist. Korta kapitel, snabb handling och inga alltför krångliga ord.

Skräckmästare med vardagsrealism

Katarina Genar är förresten känd som skräckmästare – hon medverkade bland annat i Bokmässans stora panel om skräck (ett mycket spännande och välbesökt seminarium) – men den här boken är alldeles realistisk och vardaglig utan så mycket som röken av ett litet spöke. Det osar istället julstämning, romantik, hopp … och en vintrig lekfullhet.

print

Våra samarbetspartners