MALMÖ REDHAWKS: Treårigt huvudtränaravtal för Tomas Kollar

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Under hösten 2020 klev Tomas Kollar in i tränarstaben för Malmö Redhawks SHL-lag, då som assisterande tränare. I våras lyftes han sedan upp som huvudtränare. Nu står det klart att det blir en fortsättning i just den rollen.

– Självklart är vi jätteglada över att kunna signa upp Tomas över de tre kommande säsongerna. Han har redan hunnit visa att han är en riktigt bra tränare och jag ser en framtida stortränare i honom. Han är noggrann, energisk och har ett väldigt bra hockeyöga. Hans hårda arbete går heller inte att bortse från, jag har aldrig haft en tränare som jobbar lika hårt som Tomas gör. Vi tror stenhårt på att han kommer ta laget framåt, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.

FAKTA / Tomas Kollar
Född: 1982-04-20
Födelseort: Stockholm
Position: Huvudtränare
Klubbar som spelare: Hammarby, Djurgården, Skellefteå, Södertälje, Leksand, Malmö Redhawks
Klubbar som tränare: Malmö Redhawks
Aktuell: Fortsätter som huvudtränare för Redhawks herrlag och har skrivit på en treårig kontraktsförlängning

© Malmö Redhawks

print

Våra samarbetspartners