JUNGLE CRUISE bland Disney oktobernyheter 2021

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Jungle Cruise
Följ med favoriterna Dwayne Johnson och Emily Blunt på ditt livs äventyr i Disneys Jungle Cruise, en uppsluppen adrenalinkick längs Amazonfloden med humoristiska skepparen Frank Wolff och djärva upptäcktsresande dr Lily Houghton.
Release: 4 oktober
Format: BD, DVD och 4K UHD

Free Guy
I denna actionfyllda komedi spelar Ryan Reynolds en banktjänsteman som upptäcker att han i själva verket är en bakgrundskaraktär i ett onlinespel. Han bestämmer sig för att anta rollen som spelets hjälte – och skriver om sin egen storyline. Free Guy är en träffsäker film i regi av Shawn Levy. Medverkar gör även Jodie Comer, Lil Rel Howery och Taiki Waititi.
Release: 4 oktober
Format: BD och DVD

© The Walt Disney Company Nordic AB

print

Våra samarbetspartners