PIRATE OF THE CARIBBEAN 5 bland Disneys oktobernyheter

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Pirates of the Caribbean 5 – Salazar’s Revenge
Hissa segel med Kapten Jack Sparrow (Johnny Depp) och följ med på det sista äventyret i Disney och producenten Jerry Bruckheimers spännande Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge. Kapten Salazar (Javier Bardem) och de dödliga spökseglarna flyr från Djävulens triangel med sikte på att förgöra alla pirater till sjöss – särskilt Jack. En berättelse fylld med humor, spänning och fantastiska specialeffekter!
Release: 2 oktober
Format: Steelbook, 3D Blu-ray, Blu-ray, DVD

Pirates of the Caribbean 5 Movie Collection
Release: 2 oktober
Format: Blu-ray, DVD

Musse och Racergänget
Starta motorn och gör dig redo för att heja!
Välkommen till Tipptoppstan, där Musse och hans kompisar driver det coolaste garaget på planeten. Följ med dem på högoktaniga äventyr när de startar upp sina fantastiska, tranformerade bilar för racing genom staden… och runt om i världen! Häng sedan med Mimmi och Kajsa, för när de inte siktar på seger hjälper de vänner i nöd på deras fantastiska “Glada hjälpen”-kontor. Med vänlig konkurrens och roliga, nya uppfinningar är Musse och Racergänget en vild åktur som turboladdats med massor av skratt och
fantastiska äventyr från början till slut!
Release: 9 oktober
Format: DVD

Cinderella / Beauty & Beast 2 Movie Collection
Release: 16 oktober
Format: Blu-ray, DVD

Grey’s Anatomy 13
Att utföra medicinska mirakel varje dag gör att kirurgerna på Grey Sloan Memorial ser sig själva som ett släkte utöver de dödliga. Men det som fungerar på kirurgen, fungerar inte alltid i den verkliga världen. Upplev virvlande passion och gripande drama i ABC Studios Grey’s Anatomy: Complete Thirteenth Season och följ med bakom kulisserna med fängslande bonusmaterial som dyker djupare in i den beroendeframkallande besatthet som Greys Anatomy är.
Release: 16 oktober
Format: DVD

Once Upon A Time 6
Förbered dig för omtumlande, vridna öden och kittlande fantasi i ABCs Once Upon a Time: The Complete Sixth Season. Storybrooke får äntligen njuta av lite lugn och ro efter att Regina har krossat hjärtat på sin Dark Half. Men friden blir kortlivad då den Onda Drottningen återvänder med kaos och skräck som gör hennes tidigare grymheter bleka i jämförelse. Desperat att rätta sin motparts fel, bekämpar Regina den ultimata striden mot sin nemesis, men kan en överleva om den andra förstörs?
Release: 16 oktober
Format: DVD

Pixar 17 Movie Collection
Release: 16 oktober
Format: Blu-ray

Trassel Innan För Evigt
Jaga ditt öde!
Efter flera år, fast i ett torn, längtar allas favorit barfotaprinsessa efter att ta igen förlorad tid. Med hjälp av sin stora kärlek Eugene, vännerna Pascal och Max samt den modiga nyfunna vännen Cassandra, skjuter Rapunzel på sitt bröllop och sina kungliga plikter för att trotsa fara och djärvt utforska livet bortom Kungariket Coronas väggar. Bubblande kul med äventyr och musik från den legendariska Alan Menken är Trassel Innan För Evigt en magisk filmupplevelse.
Release:23 oktober
Format: DVD

Descendants 2
Skurkbarnen är tillbaka i ett äventyr som är större, djärvare och grymmare än tidigare! När pressen att vara perfekt blir för mycket för Mal flyr hon från Auradon och återvänder till sina ruttna rötter på De förlorades ö. Med hopp om att hämta henne, smyger sig Evie och resten av gänget dit. Men Mals tidigare ärkefiende Uma, dotter till Ursula, har tagit makten. Tillsammans med sina pirater förbereder Uma sig för att skapa kaos för Skurkbarnen och i hela Auradon!
Release:23 oktober
Format: DVD

© The Walt Disney Company Nordic

print

Våra samarbetspartners