LIVE BY NIGHT bland Twentieth Century Fox Home Entertainments juninyheter

Klicka på bilden, för att se hela bilden

FILM

Crazy Comedy Collection
Släpps på DVD den 1/6
Airplane: Still craving for the love of his life, Ted Striker follows Elaine onto the fight that she is working on as a member of the cabin crew. Elaine doesn’t want to be with Ted anymore, but when the crew and passengers fall ill from food poisoning, all eyes are on Ted.
Genre: Komedi • 1980 • 1 tim 24 min
Airplane II: The Sequel: There’s a mad bomber on board, the engines aren’t working and – worst of all – they are completely out of coffee! Fasten your seatbelt for a ride you’ll never forget.
Genre: Komedi • 1982 • 1 tim 21 min
The Naked Gun: Leslie Nielsen stars as Police Squad’s own granite-jawed, rock-brained cop Frank Drebin, who bumbles across a mind-control scheme to assassinate Queen Elizabeth.
Genre: Komedi • 1982 • 1 tim 21 min
The Naked Gun 2 ½: Lt. Frank Drebin loves a mystery. Why are we here? Is there life after sex? Yes, Drebin tackles the big issues – and the biggest of all is how to stop devious Quentin Hapsburg’s plan to destroy the environment!
Genre: Komedi • 1991 • 1 tim 22 min
The Naked Gun 33 1/3: The Final Insult: Oscar night. Who will win? Who will lose? And will someone please kick that numbskull off stage? Wait! That’s Lt. Frank Drebin, crashing the ceremonies to stop a terrorist plot that could mean curtains for him!
Genre: Action/Komedi • 1994 • 1 tim 19 min
Top Secret: Top Secret pits American rock star Nick Rivers (Val Kilmer) against the dreaded East German High Command. It’s a race against time as Nick teams up with Hillary Flammond (Lucy Gutteridge) to fnd her father before he can create the ultimate super weapon – the Polaris Mine.
Genre: Komedi • 1984 • 1 tim 26 min •
Police Squad – The Complete Series: Join Detective Frank Drebin (Leslie Nielsen) and Capt. Ed Hocken (Alan North) as they solve the toughest cases – full of all the sight-gags, puns, and non-sequiturs that made the series famous.
Genre: Action/Komedy • 1982 • 2 tim 24 min
Ålder: 15 år

Live by Night
Släpps på DVD & BD den 5/6
Joe Coughlin (Oscarbelönade Ben Affleck) lever sitt liv i den undre världen, men liknar inte alls de gangstrar han vägrar att arbeta för – han är uppriktig och har ett starkt rättvisepatos. Tillsammans med sitt skoningslösa gäng lämnar Joe Boston och beger sig till Tampa för att ge igen för det han utsatts för. Men trots att hämnden är ljuv har den ett högt pris.
Produktionsinfo:
Regi: Ben Affleck
I rollerna: Ben Affleck, Elle Fanning, Remo Girone, Brendan Gleeson, Robert Glenister, Sienna Miller m fl
Genre: Action/drama
Speltid: 2 tim 8 min
Produktionsår: 2016
Ålder: 15 år
Extramaterial DVD: Deleted scenes with commentary
Extramaterial Blu-ray: The men of Live by Night – explore the outlaws’ moral code with the actors who painted the gangsters in shades of gray ● Live by Night’s prolific author ● Angels with dirty faces: The women of Live by Night ● In close up: Creating a classic car chase ● Director’s commentary ● Deleted scenes with commentary

xXx – The Return of Xander Cage
Släpps på DVD, BD, 3D BD & UHD den 12/6
Vin Diesel är tillbaka i den mest x-plosiva xXx någonsin! När ett gäng legosoldater stjäl ett högteknologiskt vapen som utgör ett globalt hot, behöver världen superspionen Xander Cage (Diesel). Tillbaka i hetluften leder Xander ett dödsföraktande team på ständig jakt efter action och adrenalinkickar, med målet att rädda världen se coola ut.
Produktionsinfo:
Regi: D.J Caruso
I rollerna: Vin Diesel, Nina Dobrev, Ruby Rose, Toni Collette, Deepika Padukone, Donnie Yen, Samuel L Jackson m fl
Genre: Action
Speltid: 1 tim 47 min
Produktionsår: 2017
Ålder: 11 år
Extramaterial DVD: Third Time’s The Charm: Xander Returns • I Live for This Sh#t!: Stunts • Gag Reel
Extramaterial 3D Blu-ray, Blu-ray: Third Time’s The Charm: Xander Returns ● Rebels, Tyrants & Ghosts: The Cast ● Opening Pandora’s Box: On Location ● I Live For This Sh#T!: Stunts ● Gag Reel

Rings
Släpps på DVD & BD den 19/6
En collegeprofessor (Johnny Galecki) hittar den mystiska video som sägs döda alla som sett den efter sju dagar och snart sprids den som en löpeld. Hans studenter måste försöka bryta förbannelsen och bekämpa Samara innan hennes ondska släpps lös. Men hur ska hon stoppas när hon finns överallt?
Produktionsinfo:
Regi: F. Javier Gutiérrez
I rollerna: Matilda Lutz, Alex Roe, Johnny Galecki, Aimee Teegarden, Bonnie Morgan, Vincent D’Onofrio m fl
Genre: Skräck
Speltid: 1 tim 42 min
Produktionsår: 2017
Ålder: 15 år
Extramaterial DVD: Terror comes full circle ● Resurrecting the dead: Bringing Samara back
Extramaterial Blu-ray: 14 deleted/extended scenes including alternate ending ● Terror comes full circle ● Resurrecting the dead: Bringing Samara back ● Scary scenes

The Ring – The Ring Two – Rings
Släpps på DVD den 19/6
The Ring: It begins as just another urban legend – the whispered tale of a nightmarish videotape that causes anyone who watches it to die seven days later. But when four teenagers all meet with mysterious deaths exactly one week after watching just such a tape, investigative reporter Rachel Keller (Naomi Watts) tracks down the video…and watches it. Now, the legend is coming true, the clock is ticking and Rachel has just seven days to unravel the mystery of The Ring.
The Ring Two: Academy Award nominee Naomi Watts reprises her role as investigative reporter Rachel Keller, now determined to start a new life and escape her haunting memories. But when the vengeful Samara returns, Rachel faces a nightmarish, life-or-death struggle to save herself and her young son in this edge-of-your-seat thriller!
Rings: Discover the “terrifying” new chapter in the groundbreaking Ring franchise. When a radical college professor (Johnny Galecki, The Big Bang Theory) finds the mysterious video rumored to kill viewers seven days after watching, he enlists his students in a dangerous experiment to uncover the secrets behind the Samara legend. When the deadly video goes viral, they must figure out a way to break the curse and defeat Samara before her evil is unleashed upon the world. But how do you stop her when she’s everywhere?
Produktionsinfo:
Regi: Gore Verbinski ● Hideo Nakata ● F. Javier Gutiérrez
I rollerna: Naomi Watts, Martin Henderson, Brian Cox ● Naomi Watts, David Dorfman, Sissy Spacek ● Matilda Lutz, Alex Roe, Johnny Galecki, Aimee Teegarden, Bonnie Morgan, Vincent D’Onofrio m fl
Genre: Skräck
Speltid: 1 tim 50 min ● 1 tim 45 min ● 1 tim 38 min
Produktionsår: 2002 ● 2005 ● 2017
Ålder: 15 år
Extramaterial: Don’t Watch This • Samara: From Eye to Icon • HBO First Look: The Making of The Ring Two • Deleted Scenes • Terror comes full circle ● Resurrecting the dead: Bringing Samara back

Dolda tillgångar
Originaltitel: Hidden Figures
Släpps på digitalt köp, VOD, DVD, BD, UHD 26/6
Se den fascinerande och tidigare okända historien om Katherine Johnson (Taraji P. Henson), Dorothy Vaughan (Octavia Spencer) och Mary Jackson (Janelle Monae), tre supersmarta afroamerikanska kvinnor vid NASA som var hjärnorna bakom ett av historiens viktigaste rymdprogram: att försätta astronaut John Glenn i omloppsbana runt jorden. Denna otroliga prestation imponerade på hela världen och inspirerade kommande generationer till att våga drömma stort.
Produktionsinfo:
Regi: Theodore Melfi
I rollerna: Tarjai P. Henson, Octavia Spencer, Janelle Monáe, Kevin Costner, Kirsten Dunst, Jim Parsons m fl
Genre: Drama
Speltid: 2 tim 7 min
Produktionsår: 2016
Ålder: 7 år
Extramaterial DVD: No Limits − The Life of Katherine Johnson • Moving the Decimal − Honoring Katherine Johnson • Hidden Figures: Filming in Georgia • Gallery • Audio Commentary by Director Theodore Melf and Taraji P. Henson
Extramaterial UHD & Blu-ray: It All Adds Up: The Making of Hidden Figures: No Limits – The Life of Katherine Johnson • The Right People for the Job • Recreating an Era • A Spiritual Journey – The Music of the Film • Moving the Decimal – Honoring Katherine Johnson • Deleted Scenes • Filming in Georgia • Audio Commentary by Director Theodore Melf and Taraji P. Henson • Gallery

Lego Batman Movie
Släpps på DVD, BD, 3D BD & UHD den 26/6
I samma anda som gjorde The LEGO® Movie superpopulär världen över är nu LEGO® Batman här med sitt eget filmäventyr! Stora förändringar är på gång i Gotham och om enstöringen Batman ska lyckas rädda staden från Jokern måste han lära sig att samarbeta med andra och kanske, men bara kanske, försöka slappna av och ha lite kul också.
Produktionsinfo:
Regi: Chris McKay
Svenska roster; Adam Fietz, Christian Hedlund, Cecilia Wrangel, Jonas Kruse, Jan Modin, Charlotte Ardai Jennefors, Lisa Stadell, Hasse Jonsson, Ester Sjögren, Johan Hedenberg m fl
Röster i originalversionen: Will Arnett, Michel Cera, Rosario Dawson, Ralph Fiennes, Zach Galifianakis, Conan O’Brien, Zoë Kravitz, Eddie Izzard m fl
Genre: Animerat/familj
Speltid: 1 tim 40 min
Produktionsår: 2017
Ålder: 7 år
Extramaterial DVD: One Brick at a Time: Making The LEGO ® Batman Movie
Extramaterial UHD, 3D Blu-ray & Blu-ray: 4 New Original Animated Shorts • 4 Deleted Scenes • 6 Featurettes

A Cure for Wellness
Släpps på digitalt köp 26/6, på VOD, DVD, BD & UHD den 3/7
En ung finansvalp på Wall Street skickas av sina chefer till en avlägsen kurort i de schweiziska alperna för att hämta hem företagets VD. Han inser snart att allt inte står rätt till på det gamla sanatoriet, och att det är något som inte stämmer med de mirakulösa behandlingar som får de välbärgade patienterna att stanna kvar. Men samtidigt som han upptäcker de hemskheter som pågår så testas hans egna mentala hälsa och han blir mot sin vilja inlagd för att kureras…
Produktionsinfo:
Regi: Gore Verbinski
I rollerna: Dane DeHaan, Jason Isaacs, Mia Goth, Ivo Nandi, Adrian Schiller, Celia Imrie, Tomas Norström m fl
Genre: Skräck/thriller
Speltid: 2 tim 27 min
Produktionsår: 2016
Ålder: 15 år
Extramaterial: Deleted sequence: “It’s wonderful here” • Meditations • The Score • Trailers

TV

Years of Living Dangerously säsong 2
Släpps på DVD den 5/6
I denna banbrytande dokumentärserie möter kändisreportrar de som drabbats av klimatförändringar och de som försöker stoppa dem. Vi får bland annat höra om svåra orkaner, torka och den ökande utrotningen av djur- och växtliv. Serien visar hur vi har påverkat planeten, men också vad vi kan göra för att rädda den för framtida generationer.
Produktionsinfo:
Medverkande: David Letterman, Jack Black, Arnold Schwarzenegger m fl
Genre: Dokumentär
Speltid: 6 tim 49 min
Produktionsår: 2016
Ålder: 11 år
Extramaterial: More than 80 minutes of special features!

PAW Patrol: Elefantbebis på vift
Originaltitel: PAW Patrol season 2 / volume 6
Släpps på DVD den 12/6
Valparnas utflykt genom savannen förvandlas plötsligt till ett uppdrag att återförena och rädda en elefantfamilj! För att vinna ”Renaste staden-tävlingen” måste PAW Patrol rädda Äventyrsbukten från borgmästare Överdängares Katastrofkatter! Marshall tar en paus från sina valpkompisar och när de skall ge sig iväg för att räkna pingviner får de med sig en fripassagerare. PAW Patrol får också ställa upp som barnvakter!
Produktionsinfo:
Innehåller följande avsnitt: Valparna räddar en elefantfamilj – Valparna och de busiga kattungarna – Valparna räddar en vän – Valparna räddar en fripassagerare – Valparnas äventyr som barnvakter
Alla talar svenska
Genre: Animerat/familj
Speltid: 60 min
Produktionsår: 2014
Ålder: Barntillåten

Bones säsong 12
Släpps på DVD den 19/6
Bones närmar sig sin upplösning och är roligare, sexigare och mer spännande än någonsin. Brennans (Emily Deschanel) kriminaltekniska expertis löser de mest otäcka fall, som ett mord på ett äldreboende, ett dödsfall som kan vara orsakat av en robot och det brutala mordet på en nära vän. Dessutom inträffar en familjetragedi, Booth (David Boreanaz) hamnar i siktet hos en seriemördare och en före detta kollega som är mordanklagad kidnappar Brennan.
Produktionsinfo:
I rollerna: Emily Deschanel, David Boreanaz, Michaela Conlin, T.J. Thyne m fl
Genre: Thriller
Speltid: 8 tim 45 min
Produktionsår: 2016
Ålder: 15 år
Extramaterial: Back to the lab: A Bones retrospective • Gag reel

Bones säsong 1-12
Släpps på DVD den 19/6
Den kriminaltekniska experten Temperance ”Bones” Brennan (Emily Deschanel) har en otrolig förmåga att lösa FBI:s märkligaste och mest brutala fall. Tillsammans med agent Booth (David Boreanaz) tar Brennan sig an utredningar som innefattar allt från seriemördare till pensionärer. Svart humor, spännande handling och hyllade skådespelare – Bones är vass underhållning från början till slut.
Produktionsinfo:
I rollerna: Emily Deschanel, David Boreanaz, Michaela Conlin, T.J. Thyne m fl
Genre: Thriller
Speltid: 178 tim 41 min
Produktionsår: 2005-2016
Ålder: 15 år
Extramaterial: Back to the lab: A Bones retrospective • Bones at Comic-Con • Bones : Inspired by the life of forensic anthropologist and author Kathy Reichs • Visual effects and making-of featurettes • Audio commentaries on select episodes • Gag reels • Deleted scenes • and much more!

Blaze och monstermaskinerna: Den stora tårtkatastrofen
Originaltitel: Blaze and the Monster Machines season 1 / volume 6
Släpps på DVD den 26/6
Välkommen till Axle City! Här bor teknikgeniet AJ och hans monstertruck Blaze som är den kvickaste av dem alla. När ärkerivalen Crusher och mini-monstertrucken Pickle ställer till problem måste AJ och Blaze ta hjälp av sina vänner: tigertrucken Stripes, våghalsiga Darington, dinosaurietrucken Zeg, den vilda cowgirlen Starla och mekanikern Gabby.
Produktionsinfo:
Innehåller två äventyr
Alla talar svenska
Genre: Animerat/familj
Speltid: 48 min
Produktionsår: 2014
Ålder: Barntillåten

Bubble Guppies: Den stora stygga vargen
Originaltitel: Bubble Guppies season 1 / volume 6
Släpps på DVD den 26/6
Välkommen till skolan under vattnet! Möt den spralliga Molly, den knasige Gil, den påhittige Coby, blondinen Deema, den snälla Oona, geniet Nonny, den gulliga valpen Bubble Puppy och den hjälpsamma läraren herr Grouper. I skolan får de lära sig om en massa spännande saker! Tillsammans sjunger och dansar de till pop, rock och hip-hop.
Produktionsinfo:
Innehåller två äventyr
Alla talar svenska
Genre: Animerat/Familj
Speltid: 48 min
Produktionsår: 2011
Ålder: Barntillåten

DC Super Hero Girls: Intergalactic Game
Släpps på DVD den 26/6
Gör dig redo för de intergalaktiska spelen, där konkurrensen är tuffare än någonsin! Kan Super Hero High team vinna mot Korugar Academy och Female Furies i mästerskapen? Häng med när Wonder Woman, Supergirl och Batgirl avslöjar en riktigt lömsk plan utanför arenan i den helt nya, animerade filmen om DC Super Hero Girls.
Produktionsinfo:
Regi: Cecilia Aranovich
Röster: Mariangny Alaverz, Claudia Alvarez, Rebeca Aponte m fl
Genre: Animerat
Speltid: 1 tim 9 min
Produktionsår: 2017
Ålder: 7 år
Extramaterial: “That’s My Girl” (Music Video) ● 7 featurettes ● New Beginnings ● Hero of the Month: Supergirl ● Batgirl vs. Supergirl ● Quinn-tessential Harley ● Doubles Trouble • Franken-Ivy ● Dude, Where’s My Invisible Jet?

Homeland säsong 6

Släpps på DVD & BD den 26/6
Emmybelönade Claire Danes briljerar på nytt. Carrie (Danes), som nu bor i New York, dras med i det amerikanska presidentvalets efterdyningar och försöker samtidigt handskas med den skadade Peter Quinn (Rupert Friend) och en alltmer misstänksam Saul Berenson (Mandy Patinkin).
Produktionsinfo:
I rollerna: Claire Danes, Rupert Friend, Mandy Patinkin m fl
Genre: Thriller
Speltid: 10 tim
Produktionsår: 2017
Ålder: 15 år
Extramaterial: On Location: New York City • About Season 6

Homeland säsong 1-6
Släpps på DVD & BD den 26/6
CIA-officeren Carrie Mathison (Claire Danes) riskerar allt för att stoppa terrorplaner i USA och övriga världen. Carrie kämpar med sina egna svagheter medan hennes liv flätas samman med den fritagne krigsfången Nicholas Brody (Damian Lewis) och de pålitliga CIA-agenterna Saul Berenson (Mandy Patinkin) och Peter Quinn (Rupert Friend).
Produktionsinfo:
I rollerna: Claire Danes, Rupert Friend, Mandy Patinkin m fl
Genre: Thriller
Speltid: 61 tim 49 min
Produktionsår:
Ålder: 15 år

© Taste PR

print

Våra samarbetspartners