ALBIN LEE MELDAU släpper EP:n ”Epistlar”

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Efter en lång och utsåld sommarturné kommer nu Albin Lee Meldaus efterlängtade EP “Epistlar”, med svenska låtar som hämtat inspiration från kompositörer och vissångare som t ex Cornelis Vreeswijk och Evert Taube.

Det här är Albins andra projekt på svenska och innehåller hans älskade hit “Josefin” och en ny version av tidigare singeln “Andas” samt fyra nya spår. Precis som med all hans musik så rymmer låtarna på skivan historier, det är modern singer/songwriter-pop kombinerat med traditionell svensk visa. Albin har en förmåga att göra musik som berör där rösten, texterna och melodierna skapar hans så unika sound.

“Jag är så glad över att ‘Epistlar’ nu kommer ut, jag är väldigt stolt över låtarna och som alltid har det varit mycket kul att jobba tillsammans med Peter Kvint” säger Albin.

Albin har skrivit all musik på skivan tillsammans med Peter Kvint, förutom “Det är vackrast när det skymmer” som är hans musikaliska tolkning av Pär Lagerkvists vackra dikt. Peter Kvint står för produktionen.

© Sony Music Entertainment Sweden

print

Våra samarbetspartners