THÅSTRÖM med ny musik är ett av Sveriges mest efterlängtade släpp

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Det skrivs alltid lite musikhistoria när Thåström ger oss ny musik.

I natt vid midnatt är inget undantag. Då släpper Thåström nya singeln ”Papperstunna väggar”.Singeln gästas oerhört flott av en av Sveriges absolut största röster; Titiyo.

-Jag har alltid varit ett fan av Titiyo och jag tyckte låten behövde ytterligare en dimension och chansade på att Titiyo skulle vilja förgylla den.

Och det ville hon. Titiyo och Thåström, inresande från Gotland och Berlin möttes i en studio i Stockholm och resultatet av det mötet hör vi 00:00 i natt då Thåströms ”Papperstunnaväggar feat. Titiyo” släpps.

Det var 2017 som ”Centralmassivet”, Thåströms 10:e och senaste fullängdsalbum släpptes. Sedan dess har det både turnerats och suttits i karantän. Inte en helt dålig kombination för nytt skapande.

Den 12 november skrivs ytterligare ett stycke musikhistoria, då Thåströms 11:e album; ”Dom som skiner” släpps.

Ett album inspelat i Stockholm under våren 2021, producerat av Niklas Hellberg, Sanken Sandkvist och Thåström själv. ”Dom som skiner” släpps digitalt, på CD och på vinyl och följs upp av en stor Sverigeturné med premiär i Uppsala den 18 mars med avstickare till både Köpenhamn och Oslo och avslutas på Avicii Arena i Stockholm den 21 maj 2022.

Men först, 24 september: ”Papperstunna väggar feat. Titiyo”

© Sony Music Entertainment Sweden

print

Våra samarbetspartners