THÅSTRÖM åker ut på stor turné och släpper ny singel!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Thåström är alltid på väg. Det har han varit i fyra decennier nu. Alltid nyfiken, alltid relevant och alltid med en närmast absolut närvaro. Den 24 september släpper Thåström en ny singel, och under nästa år åker han ut på en riksomfattande turné. Biljetterna släpps onsdag 25 augusti klockan 10.00 via Luger.se.

“Om vi nånsin behövt ett mirakel så kan det få komma nu” mässar Thåström på sin låt ’Centralmassivet’ från det senaste studioalbumet med samma namn, och det är svårt att tänka sig en tid då denna sargade bön om hopp och förändring känts mer angelägen än just precis nu. Thåström kastade ut en livboj under pandemin i form av det Grammisnominerade livealbumet ’Klockan 2 på natten, öppet fönster…’ och nu är det dags för fler goda nyheter – under hösten kommer ännu mer ny musik från Thåström. Singelsläppet den 24 september kommer nämligen att leda fram till Thåströms elfte studioalbum som släpps i november.

Turnén i sin tur inleds i Uppsala i mars och kröns med ett framträdande på Avicii Arena i Stockholm i slutet av maj. Där i mellan kommer ett femtontal platser i Sverige att besökas, inklusive stora arenor som Scandinavium i Göteborg och Malmö Arena. Thåströms livekonserter existerar i gränslandet mellan fantasi och verklighet – en tung och skoningslös musikalisk upplevelse som ständigt överraskar.

Thåström, Dom som skiner turné 2022
18 mars – Fyrishov, Uppsala
19 mars – Saab Arena, Linköping
25 mars – Kalmar Salen, Kalmar
26 mars – Brinova Arena, Karlskrona
1 april – Värmekyrkan, Norrköping
2 april – Conventum, Örebro
8 april – Nöjesfabriken, Karlstad
9 april – Huskvarna Folkets Park, Huskvarna
22 april – Västerås Arena, Västerås
23 april – Magasinet, Falun
29 april – Väven, Umeå
30 april – Sara Kulturhus, Skellefteå
6 maj – Scandinavium, Göteborg
7 maj – Spektrum, Oslo
19 maj – Den grå hal, Köpenhamn
20 maj – Malmö Arena, Malmö
21 maj – Avicii Arena, Stockholm

Biljetterna släpps onsdag 25 augusti klockan 10.00

© Sony Music Entertainment Sweden

print

Våra samarbetspartners