RANDY NEWMAN till Sverige nästa år

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Nästa år åker Randy Newman på turné – med ett stopp i Sverige! 2017 släppte Newman sitt kritikerrosade album ”Dark Matter”, uppföljaren till bästsäljaren ”Harps and Angels” från 2008. Den 4 april 2022 kommer han till Lilla Cirkus i Stockholm för att framföra ett urval av sina största låtar!

1968 började Newman spela in musik och släppte sitt första självbetitlade album samma år. Under 70-talet släppte han ett flertal hyllade album som ”12 Songs”, ”Sail Away” och ”Good Old Boys”. Under 80-talet började han komponera och skriva filmmusik och har bland annat gjort musiken till alla fyra ”Toy Story”-filmer, ”Ett Småkryps Liv”, ”Bilar” och ”Bilar 3”.

I augusti 2017 släppte Nonesuch Records Randy Newmans kritikerrosade album “Dark Matter”. Utöver det albumet släppte Nonesuch även ”The Randy Newman Songbook” som innefattar soloinspelningar av låtar från hela Newmans karriär som sträcker sig över fem decennier. Hans breda samling av utmärkelser inkluderar bland annat sju Grammys, tre Emmys och två Oscarsstatyetter, samt en stjärna på Hollywood Walk of Fame.

Lilla Cirkus är den perfekta arenan för en storhet som Randy Newman att framför både sina klassiska och moderna låtar i en intim miljö!

Datum 2022
4 april – Lilla Cirkus, Stockholm

Biljetter
Biljetter släpps tisdag 28 september klockan 09.00 via LiveNation.se

© Live Nation

print

Våra samarbetspartners