THOMAS STENSTRÖM släpper albumet “Spring baby spring”

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Med nya studioalbumet ”Spring baby Spring”, en stundande Så Mycket Bättre-medverkan och utsålda turnéer kommer vi i år få se Thomas Stenström blomstra ut och bli Thomas med hela svenska folket.

Thomas har under en lång tid försett Sverige med melodier och låtar att förälska sig i. I år har vi fått ta del av singlarna ”Det är nog aldrig för sent för oss två”, ”Nätterna” och ”Hej Hallå” innan albumet ”Spring baby spring” presenteras i sin helhet idag 17 september. Med sin påtagliga närvaro och nerv i sin röst lämnas ingen oberörd av Thomas låtar. Nya skivan är inget undantag. Thomas har hittat hem i ett sound där han lyser igenom som allra bäst, på ”Spring baby spring” får instrumenten, texterna och melodierna ta sin tydliga plats. Eller som Thomas själv uttrycker det; känns som ingenting jag gjort innan kommit mer från hjärtat än det här.

Thomas Stenström har genomfört vad han kallar en 10-dagars lång releasefest för alla sina fans där albumet ”Spring baby spring” presenterats och släppts upp digitalt vartefter varje gigg genomförs. Set-listen av nya låtar för spelningarna har därav växt för varje gig fram till albumreleasen. En enda stor lång releasefest där man som konsertbesökare har varit först med att höra den nya musiken.

Thomas är en av Sveriges mest uppskattade artister och har gått igenom flera varv av självkritik och eufori. Han har gjort sina tiotusen timmar. 2012 släppte han sitt debutalbum ”Nåt annat, nån annanstans” och låten ”Detsamma” fick stor spridning. Två år senare började saker hända på riktigt; 2014 kom albumet ”Fulkultur” och singeln ”Slå mig hårt i ansiktet” skar sig genom alla lager. Låten blev nominerad till både P3 Guld och Grammis. Däremellan hann han spela på klubbar, festival- och sommarscener landet runt innan han 2017 släppte sitt tredje album ”Rör inte min kompis”. Våren 2019 kom EPn ”Uddevalla Dreamer (del1)” som bland annat innehöll det framgångsrika singlarna ”Adios Amigos” och “Himlen över City” därefter följde en fullspäckad sommarturné. 2019 avslutade Thomas med att släppa hyllade albumet ”Dreamer”. Under vintern 2020 var Thomas aktuell med singeln ”Ser du månen där du är ikväll?” som var ledmotivet för Cancerfondens vinterkampanj och i skrivande stund gått dubbel platina.

© Sony Music Entertainment Sweden

print

Våra samarbetspartners