ED SHEERAN kommer till Sverige!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Ed Sheeran presenterar + – = ÷ x Tour (The Mathematics Tour), som kommer att fylla arenor runt om i Europa under 2022. 10 augusti når turnén Göteborg och fantastiska Ullevi. Biljetterna till den efterlängtade jättekonserten släpps 25 september kl 12:00 via Ticketmaster.

2018 gjorde Ed Sheeran succé med tre utsålda konserter i Sverige – två på Ullevi och en på Friends Arena – under en helt strålande sommar. Hans Divide Tour slog alla rekord och blev den största turné som någonsin hade genomförts. På nästa års turné får fansen för första gången höra låtarna från Sheerans kommande album ”=” live. Med nya favoritlåtar och en helt ny produktion i bagaget kommer han att uppträda på en rund scen omringad av fans, som kommer ännu närmare idolen än på den förra turnén.

Ed Sheerans efterlängtade album ”=” släpps 29 oktober. Senare idag kommer han att peta ner sig själv från förstaplatsen på den brittiska singellistan. Då kommer nysläppta ”Shivers” att gå in som etta, efter att succécomebacken ”Bad Habits” toppat listan under 11 raka veckor. Dessutom blev Ed förra veckan den första brittiska soloartisten någonsin att sammanlagt ha spenderat 52 veckor – ett helt år – som etta på den brittiska singellistan. Bara Elvis Presley och The Beatles har haft fler veckor överst på listan.

ED SHEERAN
Datum: 10 augusti 2022
Plats: Ullevi, Göteborg
Biljettsläpp: 25 september kl 12:00 via Ticketmaster

© FKP Scorpio

print

Våra samarbetspartners