ED SHEERAN: Extrakonsert i Göteborg!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Då biljetterna till nästa sommars stora konserter med Ed Sheeran på Ullevi och Friends Arena släpptes kl 11:00 via Ticketmaster var trycket enormt stort. Efter att konserten på Ullevi 10 juli snabbt sålde slut fattades beslutet att ge en extrakonsert på Ullevi 11 juli. Biljetterna till extrakonserten är redan släppta via Ticketmaster.se.

Det råder ingen tvekan om att Ed Sheeran är en av världens just nu populäraste artister. Då biljetterna till hans två hittills största konserter i Sverige släpptes i förmiddags via Ticketmaster.se var det ett enormt tryck och konserten på Ullevi 10 juli sålde snabbt slut. På grund av det enorma intresset blir det en extrakonsert på Ullevi 11 juli.

– Det är otroligt häftigt att vi på FKP Scorpio har fått följa med på hela Ed Sheerans resa, från den första konserten vi arrangerade med honom på Debaser Strand till att han nu säljer ut Ullevi. Publiken har alltid varit lika engagerad, men under åren som har gått har den vuxit enormt snabbt. Efter vårens utsålda succéspelning på Ericsson Globe känns det väldigt kul att ännu fler får chansen att se Ed Sheeran och hans suveräna show live nästa sommar, säger Kajsa Apelqvist, presschef för FKP Scorpio.

EXTRAKONSERT: GÖTEBORG
Datum: 11 juli, 2018

© FKP Scorpio

print

Våra samarbetspartners