HÅKAN HELLSTRÖMs rekordkonserter blir av – flyttas till 2022!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Då biljetterna till Håkan Hellströms jubileumskonsert på Ullevi 2020 släpptes var trycket så enormt att inte bara en, utan tre extrakonserter sattes in. Fyra utsålda kvällar på Ullevi har aldrig tidigare genomförts. Nu är det klart att Hellströms rekordkonserter blir av – de flyttas till 2022. Samtidigt släpps ett fåtal extrabiljetter till samtliga fyra konserter. Biljetterna finns ute nu via Ticketmaster.se.

– Sommaren 2022 rullar vi igång beatet på Ullevi och jag vet att det kommer göras med mer soul än någonsin, hälsar Håkan Hellström.

– Och snälla – när vi går på scen 2022 så sträck alla händer i luften. Så vi får luft under ovana vingar. Och får flyga igen. Eller bara sväva lite, fortsätter han.

De flesta artister kan bara drömma om att lyckas sälja ut Ullevi. Men Håkan Hellström är knappast som de flesta andra artister. Intresset för 20-årsfirandet av Hellströms legendariska debut ”Känn ingen sorg för mig Göteborg” var så högt att biljetterna till fyra Ullevikonserter sålde slut direkt då de släpptes.

För Håkan Hellström har det aldrig varit ett alternativ att svika fansen och ställa in jubileumskonserterna. Konserterna flyttas istället till 2022. Samtidigt har ett fåtal extrabiljetter släppts. Därmed får de som blev utan biljett en ny chans att få uppleva urladdningen på Ullevi.

HÅKAN HELLSTRÖM PÅ ULLEVI
19 augusti 2022 (ordinarie datum 12 juni 2020)
20 augusti 2022 (ordinarie datum 13 juni 2020)
26 augusti 2022 (ordinarie datum 28 augusti 2020)
27 augusti 2022 (ordinarie datum 29 augusti 2020)

Så fungerar det med biljetter:
Redan köpta biljetter blir automatiskt giltiga till det nya datumet. Inga biljetter behöver bytas ut. De med sittplats får samma platser som de tidigare har bokat. Alla biljettköpare får tydlig information via email.

Håkans brev till biljettköparna i sin helhet:
Hej alla!
Jag hoppas att ni mår bra och att ni håller hakorna uppe. Det finns mycket att glädjas åt, trots allt. Ljus och blomster på väg. Det är bra. Man ska försöka räkna positiva och fina saker. Och så ska man stoppa in de grejerna i skallen. Och låta de gå runt därinne.

Många som jag träffat har frågat om spelningarna i sommar och jag blir alltid glad över att folk undrat. Men samtidigt trist att inte ha kunnat ge något svar. Jag har vetat lika lite som alla andra. Tyvärr verkar det alltså bli svårt även i år. Grämer mig över detta… Känns verkligen som vi alla behöver mentalt vaccin nu. What the world needs now is love, sweet love och good vibrations. Lika mycket som vaccin i spruta.

Vi har ändå jammat och spelat ovanligt mycket i Oscars fina studio. Precis som i tonåren när vi sågs bara för att lira och inte var i närheten av några spelningar. Så för oss hålls musiken igång hela tiden. Och jag bränner på musik i lurar och högtalare så högt jag kan för att få in kraften i huvudet. Hoppas att ni också har nån bra kraftkälla.

Sommaren 2022 rullar vi igång beatet på Ullevi och jag vet att det kommer göras med mer soul än någonsin. Det gäller inte bara de här konserterna, utan vad ni än ser. Jag tror allt kommer kännas mer sommaren 2022. Och förhoppningsvis alltid efter det här. Kanske är det en ny dekadent dionysisk njutningsera som tar vid när vi kommer ur det här. Ett nytt blomstrande 20-tal. Jag vill gärna tänka så. Och i alla fall jag ska i så fall ta del av alltihop. Och snälla – när vi går på scen 2022 så sträck alla händer i luften. Så vi får luft under ovana vingar. Och får flyga igen. Eller bara sväva lite.

STORA kramar till er så länge!
Håll höjd.
Håkan

© FKP Scorpio

print

Våra samarbetspartners