LALEH – Extrabiljetter till Ullevi!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Stor efterfrågan på biljetter till Lalehs konsert på Ullevi den 10 juni 2022 – nu släpps extrabiljetter och åldersgränsen tas bort helt.

Laleh är ett fenomen som älskas lika mycket av gammal som ung. När biljetterna till denna unika konsert på Ullevi släpptes den 11 juni 2021 såldes 15000 biljetter bara på första timmen. För att ännu fler ska få chansen att se sin idol nästa sommar släpps extrabiljetter och åldersgränsen tas bort helt. De nya biljetterna finns ute nu via Ticketmaster.

– Vi vet själva hur snopet det kändes att inte hinna få biljetter eller vara för ung för att få se sin idol och vi vill att alla ska få chansen att uppleva Lalehs storslagna konsert på Ullevi. Därför känns det fantastiskt kul att vi ska släppa upp fler platser och ta bort åldersgränsen helt. Det kommer att bli en magisk konsert och en perfekt start på sommaren och sommarlovet, säger Niklas Westergren, marknadschef på arrangören FKP Scorpio.

– Jag längtar, så mycket ny musik och spännande saker som jag vill dela kommande året inför Ullevi. Bara att få se fram emot en kväll tillsammans och spela musik igen känns overkligt, säger Laleh.

Räkna med en oförglömlig kväll där generationsgränser korsas, då Laleh nästa sommar blir den första svenska kvinnliga artist någonsin att göra sin egna konsert på Ullevi.

LALEH
Datum: 10 juni 2022
Plats: Ullevi | Göteborg
Åldersgräns: Ingen åldersgräns
Biljetter: Säljs via Ticketmaster.se

© FKP Scorpio

print

Våra samarbetspartners