LALEH: “Songs created for and with friends – Postcards” nya albumet ute nu

Klicka på bilden, för att se hela bilden

I måndags berättade Laleh överraskande att hon skulle släppa ett nytt album och nu kan du lyssna på nya albumet här på Spotify.

“Postcards” är Lalehs åttonde studioalbum och sammanfattar hennes första 5 år i Los Angeles dit hon flyttade 2014. Hör Laleh berätta i om nya albumet och hennes känslor kring de olika samarbetena i en film här på YouTube.

“Det finns något magiskt i mötet med andra människor, inte minst som producent, att få spela in andra sångröster och skapa något nytt utifrån en helt annan person. Som när det gällde att skapa den ärligaste låten för Demis röst, när hon efter att ha berättat sin story säger ”so I really need to sing this out” och sträcker ut armarna, så vi skrev Stone Cold. Eller hur busigt det kändes att sitta med Ellie i en stor tom studio, två ensamma tjejer bakom mixerbordet, speciellt efter att jag just läst i Billboard magasinet att bara 2% av musiken produceras av tjejer.

I mötet med andra har jag fått se hur lik och olik jag är många av dem andra artisterna och det har varit lärorikt och inspirerande för mig, jag vill fira detta kapitel med denna skiva.

Det här är bara början!

Tack,L

Tracklist “Postcards”

Winner (originalartist: Ellie Goulding, skriven av Laleh Pourkarim & Ellie Goulding)
Be Good To Me (originalartist: Jacob Banks, skriven av Laleh Pourkarim, Jacob Banks, Jonathan Percy Stalker Saxe, Pierre-Luc Rioux & Yonatan ”xSDTRK” Ayal)
City Dove (originalartist: Tori Kelly, skriven av Laleh, Tori Kelly & Ilya Salmanzadeh)
Coffee feat. Jacob Banks (Nyskriven av Laleh Pourkarim och Jacob Banks)
Stone Cold (originalartist: Demi Lovato, skriven av Laleh Pourkarim, Demi Lovato & Gustaf Thörn)
Like This (originalartist: Shawn Mendes, skriven av Laleh Pourkarim, Shawn Mendes & Gustaf Thörn)
Run For The Mountain (Nyskriven av Laleh Pourkarim & Jacob Banks)
Lost And Found (originalartist: Ellie Goulding skriven av Laleh Pourkarim, Max Martin, Joakim Berg, Ellie Goulding & Carl Falk)
Safe (originalartist: Daya, skriven av Laleh Pourkarim, Joel Little & Grace “Daya” Tandon)
Yes (originalartist: Demi Lovato, skriven av Laleh Pourkarim & Demi Lovato)

© Warner Music Sweden

print

Våra samarbetspartners