POPAGANDA 2021 – spana in våra senaste namn till line-upen!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Vi kan pirrigt presentera fem nya akter att lägga till vårt spelschema.

Det är två artister som vi träffat i Popaganda-sammanhang tidigare och tre alldeles nya och rykande heta artister. Det är med värme, stolthet och stor glädje vi presenterar:
Tove Styrke, Nicole Sabouné, Daniela Rathana, Mona Masrour och JÁNA

Följ oss på sociala medier och attenda Facebook-eventet för att inte missa några uppdateringar. På popaganda.se finns så klart all information samlad. Vill du peppa med en riktigt bra spellista? Följ spotifylänken nedan för att lyssna in dig på årets artister!

Fredag
Silvana Imam
Tove Styrke
Solen
Daniela Rathana
Junior Brielle
Esther

Lördag
Todd Terje
Shout Out Louds
Gina Dirawi
Nicole Sabouné
Linn Koch-Emmery
Mona Masrour
Alba August
Hannes
JÁNA

Säkra din biljett idag!

Årets festival blir ju som vi tidigare kommunicera lite mindre än vanligt, därför är det i år extra viktigt att säkra biljetter i tid.

Tove Styrke
2018 släpptes hennes senaste album, Sway, och samma år genomförde hon en tokhyllad spelning på vår stora scen på Eriksdalsbadet.
Förra året gjorde hon ett väldigt uppskattat deltagande i Så Mycket Bättre, med bland annat en tolkning av Lili & Susies låt Bara Du & Jag. Nu är hon tillbaka med nytt material och är precis lika aktuell nu som då.

Nicole Sabouné
Nicole Sabouné släppte fullängdsdebuten “Must Exist” 2014 och skapade snabbt ett personligt uttryck som saknar tydlig motsvarighet både i och utanför Sverige.
Efter en tids musikalisk återhållsamhet återkom Nicole 2019 med EP:n “Come My Love” och nu med singeln “Memories”. Vi är absurt pirriga över att snart få njuta av Nicoles mäktiga röst och scenspråk.

Daniela Rathana
Med flertalet Grammisnomineringar i bagaget inledde Daniela Rathana sommaren med att släppa den klubbiga dansanta singeln ”Havanna”.
Danielas debutalbum ”Rathana Club” släpps den 24 september och sägs vara lika utåtriktat som hennes personlighet. Sex, humor, charm och futuristiska produktioner utlovas. Wow. Visst ses vi på dansgolvet?

Mona Masrour
Det har gått spikrakt uppåt för Mona och det vi hörde på debutsingeln “Med tiden” visade vägen mot den plats hon befinner sig på idag. Som lyssnare blir vi inbjudna till en magisk musikalisk värld med texter som flyter fram i ett modernt R&B-landskap.
Det är inte för inte vi är stolta att kunna presentera en av de senaste årens mest hyllade nykomlingar!

JÁNA
I april 2020 släppte hon som independent artist debutsingeln “Wild Roses” och mindre än ett år senare blev hon nominerad till sin första Grammis i kategorin årets R&B/Soul.
Nu är hon tillbaka med sin andra EP “Works” som hon återigen producerat i samarbete med bland andra ingen mindre än Erik Bodin från det Popaganda-rutinerade bandet Little Dragon. Vi är helt lyriska över att få presentera detta stjärnskott till Popaganda 2021.

Vad händer om pandemin sätter stop för festivalen?
Vi gör allt för att säkerställa våra besökares säkerhet och välmående. Skulle pandemiläget grusa våra planer för Popaganda 2021 kommer vi givetvis erbjuda möjlighet till återbetalning.

© Popaganda

print

Våra samarbetspartners