LISA MISKOVSKY släpper en avskalad pianoversion av singeln ‘Run for Cover’

Klicka på bilden, för att se hela bilden

I våras gjorde Lisa Miskovsky en livesession i sin hemstad Umeå, där hon spelade in sin senaste hit ‘Run For Cover’ och hennes mest streamade låt Still Alive (släpps separat i september)
#piano #live #akustiskt

Lisa Miskovsky släppte sitt senaste album ‘Bottenviken’ hösten 2019 efter en lång vår- och sommarturné i Sverige, följt av en julshow som sträckte sig hela december. Därefter kom Covid-19 med allt vad det innebär i o m inställda gig osv.

I våras gjorde Lisa Miskovsky en livesession i sin hemstad Umeå, där hon spelade in sin senaste hit ‘Run For Cover’ och hennes mest streamade låt Still Alive (släpps separat i september) som släpps både som digitala singlar och livevideos på Youtube. Först ut att släppas är singeln ‘Run For Cover’ som var hennes mest uppmärksammade singel från Bottenviken-albumet både på radio, streamingmässigt samt följdes av en musikvideon (länk) där Lisa valde att låta hennes döttrar medverka.

Platinasäljande världsartisten Lisa Miskovsky har haft många hitlåtar i Sverige. Hon har arbetat med och släppt musik på både Universal och Sony. Hennes största hit “Lady Stardust” var också en radiohit i Europa, särskilt i Tyskland och Storbritannien. Lisa Miskovskys framgång spänner både över hennes eget artisteri och en stor internationell låtskrivarkarriär. Hon hade bl.a. den ursprungliga idén och skrev texterna till “Shape of My Heart” inspelad av Backstreet Boys och har skapat musik med kända personer som Max Martin, Rami Yacoub och Joakim Berg, för att nämna några. Lisa framförde även temasången “Still Alive” för spelet Mirror’s Edge (EA / DICE). Ett remixalbum med titeln Still Alive – från spelet – innehöll Miskovskys originalversion, tillsammans med remix av Benny Benassi, Junkie XL, Paul van Dyk, Armand Van Helden och Teddybears.

Lisa Miskovsky – kommande livedatum:
28 aug. – Eskilstuna, Mary’s Café, matiné
28 aug. – Eskilstuna, Mary’s Café
24 sept. – Malmö, Victoriateatern
25 sept. – Malmö, Victoriateatern
24 okt. – Örebro, Gamla Teatern
29 okt. – Fiskebäckskil, Restaurang Brygghuset
30 okt. – Fiskebäckskil, Restaurang Brygghuset

‘Run for Cover (Idun Sessions)’ släpps 27 augusti på Despotz Records.

© Despotz Records

print

Våra samarbetspartners