LISA MISKOVSKY och SUMMER HEART släpper nu en hoppfull och varm sommarremix av Lisas singel “Stop for The Night”

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Efter att ha debuterat 2011 med sin ‘Please Stay’-EP har Summer Heart hunnit samla flera miljoner Spotify-streams, kärlek från internationell media såsom The Fader, The Guardian och Noisey, byggt upp en stor fanbase och hunnit med flera turnéer i USA. Lisa Miskovsky och Summer Heart släpper nu en hoppfull och varm sommarremix av Lisas singel “Stop for The Night”

Platinasäljande världsartisten Lisa Miskovsky har haft många hitlåtar i Sverige. Hon har arbetat med och släppt musik på både Universal och Sony. Hennes största hit “Lady Stardust” var också en radiohit i Europa, särskilt i Tyskland och Storbritannien. Lisa Miskovskys framgång spänner både över hennes eget artisteri och en stor internationell låtskrivarkarriär. Hon hade bl.a. den ursprungliga idén och skrev texterna till “Shape of My Heart” inspelad av Backstreet Boys och har skapat musik med kända personer som Max Martin, Rami Yacoub och Joakim Berg, för att nämna några. Lisa framförde även temasången “Still Alive” för spelet Mirror’s Edge (EA / DICE). Ett remixalbum med titeln Still Alive – från spelet – innehöll Miskovskys originalversion, tillsammans med remix av Benny Benassi, Junkie XL, Paul van Dyk, Armand Van Helden och Teddybears.

Lisa Miskovsky släppte sitt senaste album ‘Bottenviken’ hösten 2019 efter en lång vår- och sommarturné i Sverige, följt av en julshow som sträckte sig hela december. Därefter kom Covid-19 med allt vad det innebär i o m inställda gig osv. Hon planerar nu släppet av en akustisk EP med versioner av några av låtarna från albumet inklusive livevideor, men innan dess kommer nu resultatet av detta samarbetet; tidigare i år träffades Lisa Miskovsky och David Alexander, känd som ‘Summer Heart’, för att göra en hoppfull och varm sommarremix av hennes singel ‘ Stop for The Night ‘ för hennes fans.

David uttrycker sina känslor om att arbeta med Lisa;
– “Stop For The Night tar mig till baksätet på en roadtrip i norra Sverige med färgsprakande minnen och kärlek som aldrig blir densamma. Jag gillar Lisas låtskriveri och hon är för övrigt en superhärlig person och det var roligt att både hänga och jobba tillsammans.”

Nu tre album in i sin karriär har David Alexander med sitt Summer Heart-projekt etablerat sig som en mästare i smidig, drömmande popmusik. Efter att ha debuterat 2011 med sin ‘Please Stay’-EP har Summer Heart hunnit samla flera miljoner Spotify-streams, kärlek från internationell media såsom The Fader, The Guardian och Noisey, byggt upp en stor fanbase och hunnit med flera turnéer i USA.

Summer Heart planerar i höst släppet av en ny EP där första smakprovet, singeln ‘Good Together’ kommer redan om en månad, och ett fullängdsalbum är därefter planerat till 2021 (Icons Creating Evil Art). Från den lilla studion i Malmö slutar flödet av ny musik aldrig komma.

Stop for The Night (Summer Heart Remix) släpps på Despotz Records idag den 7 augusti 2020.

© Despotz Records

print

Våra samarbetspartners