MISS LI släpper singeln ”Utan Dig” och avslöjar titeln på kommande album

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Senaste två åren har vi fått följa med på en personlig resa mot Miss Lis nionde fullängdsalbum där vi låt efter låt, bit efter bit fått ta del av en ny sida. Stundande albumet blir Miss Lis första album helt på svenska men kommer även släppas i engelsk utgåva för hennes internationella fans. Idag släpps singeln ”Utan Dig” innan albumet ”Underbart i all misär” presenteras i sin helhet i slutet av september.

UTAN DIG är låten där jag släpper alla issues. Där är jag bara kör och skiter i vad folk tycker.
UTAN DIG är låten där jag skakar av mig den där lilla djävulen som sitter på axeln och trycker ner mig och säger åt mig att jag inte duger.
UTAN DIG är låten där jag dansar ut min ångest hela natten och inte bryr mig om morgondagen.
UTAN DIG är låten där jag skiter i om jag är lite dryg och komplicerad.
UTAN DIG är låten jag alltid velat skriva men inte lyckats få ur mig förrän nu.
UTAN DIG är nog bannemig favoritlåten på mitt album som släpps i höst

– Miss Li

Miss Li har under de senaste åren befäst sig som en av Sveriges absolut främsta artister och låtskrivare. Hon har enbart i år belönats med två grammisnomineringar, två P3-guldnomineringar och tillskrivits titeln Sveriges mest kvinnliga streamade artist. Med över femton år i branschen lyckas hon gång på gång bibehålla sin position och överträffa sig själv. Trots åtta studioalbum i ryggen och flertal stora samarbeten så är det här första gången världen får ta del av ett Miss Li album helt på svenska. Albumets hittills släppta singlar Komplicerad, Starkare, Terapi, Förlåt och Instruktionsboken har gemensamt streamats över 100 miljoner gånger redan innan albumet presenterats i sin helhet. Skivans samtliga låtar är producerade och skrivna tillsammans med Miss Lis kompanjon Sonny Gustafsson. Med flertalet låtar ständigt på topp- och radiolistorna, hederstiteln ”Årets Hållbara artist” och slutsålda turnéer så är det få svenska artister som kan mäta sig med Miss Li just nu.

© Sony Music Entertainment Sweden

print

Våra samarbetspartners