MOLLY SANDÉN släpper singeln ”Nån annan nu”

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Efter att ha släppt dubbelplatina-singeln Jag mår bra nu och senaste – Kärlek slutar alltid med bråk, släpper Molly Sandén nu tredje singeln Nån annan nu från kommande albumet DOM SKA VETA som har release 7 maj.

Som kontrast till senaste singeln Kärlek slutar alltid med bråk är Nån annan nu en uptempo klubblåt om att försvinna in i dimman på dansgolvet i en tid då allt var precis som vanligt.
Nån annan nu släpps idag via MILKSHAKE / Sony Music. Låten är skriven av Molly Sandén tillsammans med David Larsson och duon Smith & Thell som även ligger bakom låtar som Sand, Det bästa kanske inte hänt än och Alla våra smeknamn. Victor Thell (ena halvan av duon) står bakom produktionen till låten.

Mer om Molly Sandén:

Med över 300 miljoner streams på Spotify, turnéer som sålt slut på rekordtid och mängder med Platina-singlar och prestigefyllda priser (Årets Pop, Årets Album och Årets Artist på Grammisgalan samt Guldmicken (för årets live) och Årets Pop på P3 Guld) är Molly Sandén en av Sveriges tveklöst största artister och låtskrivare.

© Sony Music Entertainment Sweden

print

Våra samarbetspartners