POPAGANDA 2021 – fler artister klara

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Silvana Imam är klar för Popaganda, även Shout Out Louds, Solen, Hannes och Esther ansluter till årets upplaga av Popagandafestivalen

Idag presenterar Popaganda fem nya artister till årets festival, Silvana Imam, Shout Out Louds, Solen, Hannes och Esther. Sedan tidigare är även Todd Terje, Junior Brielle, Gina Dirawi, Linn Koch-Emmery och Alba August bekräftade till festivalen.

Fredag
Silvana Imam
Solen
Junior Brielle
Esther

Lördag
Todd Terje
Shout Out Louds
Gina Dirawi
Linn Koch-Emmery
Alba August
Hannes

Fler artister tillkommer

Silvana Imam
Det finns få artister med så intensiv närvaro som Silvana Imam. Hon är ett skarpt exempel på en konstnär som medvetet intar, och uppmanar andra till, en kritisk hållning gentemot sin omgivning.
På hennes senaste album “Helig Moder” från 2019 visar hon upp ett mer melodiöst album än tidigare och gästas av flera stora artister så som Fricky, Beatrice Eli och 070 Shake.

Shout Out Louds
Redan 2003 spelade Shout Out Louds hos oss för första gången och därefter har det blivit många återbesök, både på Frescati och på Eriksdalsbadet. Nu har det gått fem år sen sist och det är äntligen dags att få dansa till gamla hits som “Tonight I have to leave it” och “Very loud” samt nyförälska oss i det vi ännu inte hört.

Solen
Efter två grammis-nomineringar för albumen ”Till dom som bryr sig” 2014 och ”Känslor säljer / Miljonär” 2017 blev det dock mer eller mindre tyst från bandet. Men under 2021 har de släppt nya genialiska livstecken i form av singlarna ”Mitt nya liv” och ”Fjärran stränder” och vi är såklart redan övertygade om att detta blir årets bästa comeback – ses där!

Hannes
Hannes är en duo bestående av singer/songwritern Hannes Jonsson och producenten Tom White. Duon släppte sin första singel “I Went To The Jungle” 2017 och har sedan dess släppt ytterligare tre singlar. Nu är de aktuella med debut EP:n “Summer 3000”, som tillsammans med singlarna “Fill Me Up” och “Similar”, innehåller fem låtar släppta på eget skivbolag.

Esther
Esther debuterade som soloartist under 2019, efter ett nära samarbete med Pontus Winnberg (Amason, Miike Snow, m.fl.), där de tillsammans i studion arbetade fram musiken. Hon släppte flera singlar och under hösten 2019 åkte hon ut på Sverigeturné med Deportees, följt av en vårturné som support till Amason.

Vad händer om pandemin sätter stop för festivalen?
Vi gör allt för att säkerställa våra besökares säkerhet och välmående. Skulle pandemiläget grusa våra planer för Popaganda 2021 kommer vi givetvis erbjuda möjlighet till återbetalning.

© Popaganda

print

Våra samarbetspartners