DA BUZZ – de Värmländska pop/dance-legenderna släpper nytt album

Klicka på bilden, för att se hela bilden

För första gången sen 2005 släpper de värmländska pop/dance-legenderna Da Buzz ett helt nytt album. Det nya albumet “Wanna See You Dance With Me” släpps den 13 augusti och består av totalt 12 låtar, både tidigare släppta singlar men även ett flertal helt nya låtar.

Albumet är producerat av Niklas Olausson som producerade några av 2000-talets mest spelade låtar “Alive”, “Do You Want Me” och “Dangerous”. Titelspåret “Wanna See You Dance With Me” och även låten “Put Your Love On Me” har samma upplyftande sound och känsla som Da Buzz tidigare hits. Medan låtar som “Slow It Down” och “Still Miss You” har en mer behaglig melankolisk känsla över sig.

– För några år sedan var vi säkra på att vårt sista album var släppt. Men sen kom låtarna på rad och med “Wanna See You Dance With Me” kändes det helt rätt! Det här är vårt första album på 15 år och på ett sätt lite som att resa bakåt i tiden med vårt typiska sound fast nu med modernare låtar och produktion, säger Per Lidén.

Under hösten 2021 turnerar Da Buzz runt om i både Sverige och Norge för ett 30-tal spelningar. Inför 2022 är bandet redan bokade på ett stort antal festivaler som ”Vi Som Älskar 90-talet” och” ”We Love The 2000’s” med flera.

– Vi har fått många förfrågningar om ny musik de senaste två åren och en ny generation verkar har börjat lyssna på Da Buzz. Det känns väldigt roligt och spännande!, fortsätter Per.

Låtlista “Wanna See You Dance With Me”
1. Wanna See you Dance With Me
2. Slow It Down
3. Waiting For Your Love
4. Put Your Lovin’ On Me
5. The Moment I Found You (Anton Liss Remix)
6. Here Comes The Rain Again
7. Touch My Soul
8. Run For The Light
9. Where My Heart Lies
10. Still Miss You
11. Wonder Where You Are (Anton Ishutin Remix)
12. Bring back the summer (Stereotype radio edit)

© PR Beyond

print

Våra samarbetspartners