SWEDEN ROCK 2022 – Stort bandsläpp

Klicka på bilden, för att se hela bilden

För två veckor sedan kunde Sweden Rock Festival avslöja att Guns N´ Roses kommer till 2022 års festival. Idag har festivalorganisationen glädjen att berätta att ytterligare 75 band nu är klara, däribland Volbeat, In Flames, Nightwish och Mercyful Fate.

Hela listan av hittills bekräftade band för 2022 ser nu ut så här:
Guns N’ Roses (tidigare utannonserade), Volbeat, In Flames, Nightwish, Mercyful Fate, Social Distortion, The Hellacopters, Within Temptation, Accept, Opeth, Night Ranger, D-A-D, 10cc, Devin Townsend, Raubtier, Alestorm, Eluveitie Clawfinger, Sodom, Amaranthe, Saga, Nile, Kvelertak, Honeymoon Suite, Michael Monroe, Witchcraft, Lee Aaron, Sonata Arctica, Kingdom Come, Trouble, Ross The Boss, Evergrey, Ten Years After, Walter Trout, Bombus, Tiamat, Nashville Pussy, Jean Beauvoir, Eclipse, Kadavar, Rage, Orange Goblin, Freedom Call, Hällas (nytillskott!), The Wildhearts, Grave, Orphaned Land, Victory, Violator, Månegarm, Satan takes a holiday, Praying Mantis, Eleine, The Coffinshakers, Narnia, Art Nation, Magic Pie, Horisont, Baest, Sorcerer, Rosalie Cunningham, Overdrive, Siena Root, Warner E Hodges, VA Rocks, Wormwood, Fejd, Artillery, Death By horse, Honeyburst, Agonize the serpent, Hexed, Metalite, Mass Worship, Elden och Browsing Collection.

Läs mer om banden här.

Resterande line-up 2022
Efter dagens släpp är totalt 76 av 89 band klara för 2022. Ytterligare 13 akter återstår således att presentera och bland dessa kommer det att finnas både åter-bekräftelser och nya akter.

Biljettsläpp nu på torsdag
På allmän begäran kommer de returnerade 3- och 4-dagarsbiljetterna från 2020 och 2021 att släppas upp till försäljning nu på torsdag den 6 maj kl. 10:00.

© Sweden Rock

print

Våra samarbetspartners