GUNS N’ ROSES bekräftade för Sweden Rock Festival – igen

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Idag har vi den stora glädjen att berätta att det redan är bekräftat och klart att GUNS N’ ROSES kommer till Sweden Rock Festival 2022! Lördagen den 11 juni 2022 är det äntligen dags för dessa ikoner att äntra Festival Stage inför Skandinaviens största hårdrocksfestivalpublik.

Om Guns N’ Roses:
Sångaren Axl Rose. Gitarristen Slash. Basisten Duff McKagan. Keyboardisten Dizzy Reed. Dessa fyras återförening under Guns N’ Roses banér har blivit en global triumf. På Sweden Rock Festival 2022 kan vi alltså presentera ett av världens genom tiderna största rockband – dessa fyra som följde upp sleazehistoriens magnum opus Appetite for destruction (1987) med den Queen-ambitiösa albumduon Use your illusion 1 & 2 (1991) och lyfte bandets popularitet till ännu högre höjder. Welcome to the jungle, Sweet child o’ mine, Paradise City, Patience, Civil war, November rain – listan på odödliga klassiker som endast dessa herrar kan göra rättvisa är ändlös.

Sweden Rock är Skandinaviens största hårdrocksfestival. Varje år lockas besökare från ca 50 länder till Sölvesborg, där de bjuds på över 80 konserter i en mix av klassisk rock, hårdrock, sydstatsrock och metal. Sweden Rock är känt för att hålla en hög nivå på service, och den vänskapliga atmosfären har blivit ett av festivalens främsta signum. Utöver den årliga festivalen har Sweden Rock numera ett tidningsmagasin, drycker och livsstilsprodukter samlade under sitt varumärke.

© Sweden Rock Festival

print

Våra samarbetspartners