CROBOT ger ut ny video med HOWARD JONES från LIGHT THE TORCH!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

CROBOT OCH MASCOT RECORDS PRESENTERAR KISS IT GOODBYE MED LIGHT THE TORCHS HOWARD JONES! HÄMTAD FRÅN EPN RAT CHILD SOM GES UT DEN 18 JUNI

Övriga gästartister är Frank Bello från Anthrax på Mountain och Stix Zadina från Steel Panther på Everybody Dies.

Idag presenterar bandet och Mascot Records musikvideon för Kiss It Goodbye. Sångaren Brandon Yeagerly berättar: På Kiss It Goodbye sluter vi cirkeln. Howard Jones har varit vår idol med sin förmåga att hitta den perfekta melodin sedan vi först började och han är verkligen i toppform här. Dom där gitarrerna låter som om de hämtats från en Alien-film, den är dränkt i syrasaliv!” Han fortsätter, “Vi träffade Howard genom gemensamma bekanta. Vi har alltid gillat hans unika sinne för melodier. När vi fick reda på att han var intresserad av att skriva med oss blev vi otroligt exalterade. Han flög ner till Austin och vi spenderade några dagar i studion tillsammans. Kemin funkade verkligen och vi skrev den här låten. Vi tyckte den skulle passa perfekt på Motherbrain men av olika skäl så blev det inte så. Men det vore synd att låta den ligga och samla damm. Så nu är vi verkligen glada över att världen för höra den.” Howard Jones tillägger, “Jag hade hur kul som helst då vi skrev Kiss It Goodbye med Crobot! Deras sound och energi smittar verkligen och det fanns inte en chans att jag skulle missa tillfället att få jobba tillsammans med dem. Jag hoppas att ni gillar den!” Musikvideon skapades och regisserades av William “Wombat” Felch.

Bandet säger så här om låtarna på EPn Rat Child, “De här låtarna som blev över från Motherbrain (och lite nytt) kommer att tillfredsställa dina smaklökar för nytt riffigt från Crobot. Vi hade unika möjligheten att få samarbeta med Frankie Bello (Anthrax) och Stix Zadina (Steel Panther) som inte bara är våra vänner men också våra idoler. Om det sedan gäller skitiga grooves, svulstiga riff eller Crobots gamla hederliga sound som du längtar efter att få höra så har vi de rätta frekvenserna för dig! Säg hej till våra små vänner…!”

Bandets senaste studioalbum Motherbrain blev en global hit. Sammanlagda antalet streams har överstigit 20 miljoner varav 14 var för singeln Low Life. Videon för låten har visats över 1,5 miljoner gånger och den var en top 10 hit på Rock radio i USA där den låg på listan i 29 veckor. Uppföljaren Gasoline hamnade också den högt på listorna.

© Mascot Label Group Scandinavia

print

Våra samarbetspartners