ALIBRORSH släpper Tragedi Till Triumf

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Ali har med Medina haft enorma framgångar och lyckats med konststycket att både vara en erkänd del av den svenska Hip Hop scenen och samtidigt bli otroligt folkliga med Diggilo turnén ,Allsång på Skansen mm.

Ali kommer som soloartist att ta sig tillbaka något till sina Hip Hop rötter men med melodiosa hookar och elektroniska influenser.

Ali är en kreativ virvelvind och som han själv beskriver det så går det inte en dag utan att han skapar, om han inte skriver så producerar han eller mixar eller sjunger in toplines. Alibrorsh turnerar flitigt runt om i Sverige.

”Alla går igenom sina problem, sina bekymmer och sina egna tragedier men vi lever i en värld där man sällan hinner stanna till och fira sina triumfer, när du äntligen har fått ditt dröm jobb, eller vunnit den där viktiga matchen, eller lyckats föda ett barn efter flera missfall. man blir glad för en sekund men sen kickar alla måsten in, men ibland måste man ingenting ibland måste man få stanna till och triumfera över en själv och det man lyckats åstadkomma för att man förtjänar det!”

Lyssna på “Tragedi Till Triumf”

BESÖK ALIBRORSH
FACEBOOK   INSTAGRAM   SPOTIFY   YOUTUBE

© Linc/Sony Music

print

Våra samarbetspartners