MOTHER MOTHER till Sverige 2022

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Det kanadensiska alt-rock bandet Mother Mother har gjort stor succé och blivit en sensation på TikTok med över 325 miljoner(!) omnämningar på plattformen och låtar som “Hayloft” och “Verbatim” är idag enorma hits. Bandets åttonde album släpps 25 juni och i februari/mars 2022 startar The Inside Tour – med ett stopp i Sverige! 24 februari spelar Mother Mother på Nalen i Stockholm!

Turnén som består av sjutton datum startar i Helsingfors den 22 februari och fortsätter sedan vidare till Stockholm, Oslo, Köpenhamn, Hamburg, Berlin, Amsterdam, Bryssel, Köln, München, Milano, Barcelona, Madrid, Paris, London, Glasgow och avslutas i Dublin den 20 mars.

Turnén meddelas före lanseringen av bandets åttonde efterlängtade studioalbum, ”Inside”, som släpps den 25 juni. Inside är producerad av frontfiguren Ryan Guldemond och Howard Redekkop (som producerade bandets två första album) och albumet både fortsätter på Mother Mothers blomstrande karriär samtidigt som det refererar tillbaka till ursprunget av bandets framgång. Förra året upplevde Mother Mother en organisk och aldrig tidigare skådad succé på TikTok. Låtar från deras första två album exploderade på plattformen vilket resulterade i svindlade 325 miljoner användningar av hashtaggen #MotherMother samt 2 miljoner följare. Bandets storhet förlängdes bortom TikTok och de har nu över 15 miljoner lyssnare per månad på flera olika streamingplattformar, blivit omnämnda i Rolling Stone, placerats på Billboards Emerging Artists lista och mycket mer. 24 februari 2022 kommer bandet till Nalen i Stockholm!

Datum 2022
24 februari – Nalen, Stockholm

Biljetter
Biljetter släpps fredag 9 april kl. 14.00 via LiveNation.se

© Live Nation

print

Våra samarbetspartners