SWEDEN ROCK FESTIVAL 2020: ​Guns N’ Roses klara – Enda konserten i Norden

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Axl Rose, Slash, Duff McKagan och Dizzy Reed – det återförenade Guns N’ Roses kommer till Sweden Rock Festival i sommar! Konserten blir den enda i Norden på turnén, och ett av bara tre festivalframträdanden i Europa.

Guns N’ Roses har varit ett av historiens största rockband sedan de slog igenom med debuten ”Appetite for destruction” (1987). Den följdes upp av den Queen-ambitiösa albumduon ”Use your illusion 1 & 2” (1991) som lyfte bandets popularitet till ännu högre höjder. ”Welcome to the jungle”, ”Sweet child o’ mine”, ”Paradise city”, ”Nightrain”, ”You could be mine”, ”Patience”, ”Civil war”, ”Rocket queen”, ”November rain” – listan på odödliga klassiker som endast dessa herrar kan göra rättvisa är ändlös.

Sedan återföreningen 2016 har Guns N’ Roses spelat för fulla hus på de största arenorna världen över, däribland Friends Arena i Stockholm 2017 och Ullevi i Göteborg 2018. I sommar kommer bandet till Europa för en kort turné och det enda stoppet i Norden blir på Sweden Rock Festival. Den kanske största bokningen i festivalens historia är därmed ett faktum!

Sweden Rock är Skandinaviens största hårdrocksfestival. Varje år lockas besökare från ca 60 länder till Sölvesborg, där de bjuds på över 90 konserter i en mix av klassisk rock, hårdrock, sydstatsrock och metal. Sweden Rock är känt för att hålla en hög nivå på service, och den vänskapliga atmosfären har blivit ett av festivalens främsta signum. Utöver den årliga festivalen har Sweden Rock numera ett tidningsmagasin, drycker och livsstilsprodukter samlade under sitt varumärke.

© Sweden Rock Festival

print

Våra samarbetspartners