CHRIS PELLNAT släpper album

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Amerikanen Chris Pellnat är aktuell med det nya albumet “Crossing”.

Albumet innehåller bl.a. “Stupid Child” som dessutom är öppningsspåret. Låten är en eggande, psyk-folksång om hur ditt “inre barn” ibland kan vara både själviskt och oskäligt.

Som en helhet är detta ett singer/songwriter-album som går vidare till något nytt och oväntat – musikaliskt, andligt och som en del av livets naturliga gång… med massor av dulcimer, vibrafoner och gitarrer.

Artist bio:
Chris Pellnat är en sångare och låtskrivare från Hudson, NY (USA). Han uppträder främst i New Yorks Hudson Valley, med enstaka spelningar i New York City. Hans musik är främst akustisk, med nakna texter och melodier, och de faller i stort sett inom den “folkliga” genren. Men i sina låtar införlivar han, förutom dulcimer och bas, även ovanliga instrument som vibrafon och klarinett. Hans låtskrivande kan ofta vara nyckfull, men under ytan brottas han med stora frågor relaterade till andlighet och hur man kan leva ett bra liv i denna värld. Förutom sitt soloarbete är han ena halvan av duon, Teeniest, och han spelar även gitarr i The Warp / The Weft ett psykedeliskt folkrockband baserat i Poughkeepsie, NY.

© Chris Pellnat

print

Våra samarbetspartners