CHRIS PELLNAT släpper Rain – ett oförklarligt glatt album när världen faller isär

Klicka på bilden, för att se hela bilden

När världen verkar falla isär har jag släppt ett album som låter oförklarligt “upp”!

Dessa låtar är baserade i en traditionell akustisk gitarrdriven sångare-låtskrivare vibe, men de vägrar göra vad som förväntas. De inkluderar ovanliga instrumentkombinationer som vibrafon och dulcimer.

“Rain” finns tillgängligt för streaming eller på kassett, CD och minidisc via Houdini Mansions Records sida på Bandcamp.

Vem är jag? Jag är en atypisk sånger-låtskrivare från Hudson, New York, USA, vars musik är lite avkopplande och vänder mig till överraskande riktningar. Några av mina låtar är expansiva och upphetsande och handlar om de stora frågorna om liv, kärlek, andlighet och öde. Andra kommer ut som lätta nyhetslåtar. Förutom mina soloinsatser spelar jag elgitarr med det Poughkeepsie-baserade psykedeliska folkrockbandet The Warp / The Weft.

Med vänliga hälsningar,
Chris Pellnat

© Houdini Mansions Records

print

Våra samarbetspartners