SWEDEN ROCK LATE SHOW – skräddarsydd kväll för festivalfans

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Nu är det länge sedan vi fick gå på festival, och många känner sig svältfödda. Därför vill Sweden Rock Festival nu för en kväll sprida sin patenterade festivalanda rakt in i hemmen. Den 26 mars är det premiär för ”SWEDEN ROCK LATE SHOW”!

Programmet är inspelat i Sweden Rocks vagga Sölvesborg. Konferencierer är de för festivalbesökarna välkända Mattias och Melker, som leder publiken genom nästan två timmar av livemusik, intervjuer och häng.

De svenska hårdrocksbanden BOMBUS, ELECTRIC BOYS och THUNDERMOTHER hälsar på, snackar och spelar var sitt gig med både nya låtar och äldre hits. Tittarna får också ta del av exklusiva intervjuer med banden, lära sig blanda rockdrinkar samt träffa några av personerna bakom Sweden Rock.

Sweden Rock Late Show har premiär den 26 mars kl. 20:00 och kan ses via plattformen Voyd.
Biljetter finns hos Ticketmaster.

Om banden:

Bombus
Göteborgska Bombus har funnit en alldeles egen formel med fler influenser inslängda än någon kan räkna. Sedan debuten “Bombus” släpptes 2010 har varje ny platta visat en ny sida hos bandet, utan att tappa bort grundidén – fullt, skitigt ös med två vokalister och tre gitarrister i sättningen. Fjärde albumet “Vulture culture” (2019) kan vara deras hittills djärvaste, men var lika lätt att ta till sig för det.

Electric Boys
Electric Boys bjuder på originell, funkig hårdrock med starka popmelodier. Utifrån det konceptet skapade de vid 90-talets början klassiker som “All lips n’ hips” och “Mary in the mystery world” och skrev in sig i svensk hårdrockshistoria. Efter några års uppehåll återvände bandet med förnyad styrka 2009 och nu är Electric Boys återigen högaktuella med nya albumet ”Ups!de Down”.

Thundermother
Thundermother bildades i Växjö 2010 och var på sina första två album starkt influerade av AC/DC. När så hela bandet utom gitarristen och grundaren Filippa Nässil hoppade av 2017, valde hon att fortsätta med inte bara nya musiker utan också ett delvis nytt sound. Tredje plattan “Thundermother” (2018) uppvisade en bredare, men fortfarande mycket rockig stil som togs vidare på förra årets album “Heat Wave”.

© Sweden Rock Festival

print

Våra samarbetspartners