PASSENGERS nya album ute nu

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Mike Rosenberg, känd under artistnamnet Passenger, släpper idag sitt nya studioalbum Songs for the Drunk and Broken Hearted. Nu på söndag finns möjlighet att se ett framträdande med Passenger när en exklusiv film av en spelning på legendariska Royal Albert Hall har premiär för att fira albumsläppet.

Majoriteten av låtarna på albumet skrevs när Rosenberg nyss hade blivit singel, och fångar den virvelvind av känslor som uppstår när man helt plötsligt står där själv, ensam och sårbar. Det var också ensam som Passenger inledde sin karriär – genom att spela på gatan. Sedan dess har han tagit sig därifrån till arenor världen över, delvis tack vare att han fick vara förband till sin gode vän Ed Sheeran, men inte minst efter sin megahit Let Her Go.

Den platinumsäljande singer-songwritern Rosenberg släppte inför albumet en trilogi sånger och musikvideor som gav publiken chansen lära känna olika karaktärer i hans hjärtekrossade värld. Albumet skulle egentligen ha släppts i maj, men med en pandemi som vände upp och ner på världen kände Rosenberg att albumet behövde genomgå en förändring. Några låtar togs bort och några tillkom, däribland albumets första spår Sword in the Stone vars video har premiär idag. Se den HÄR.

Med sin autentiska liveshow har Passenger vunnit fans och kritikers hjärtan världen över. Han ser fram emot att ge sig ut på vägarna igen så småningom, men under tiden bjuder han in fansen till en intim spelning på Royal Albert Hall i London. Filmen kommer att sändas på söndag den 10 januari, och biljetter finns HÄR.

© Playground Music Scandinavia AB

print

Våra samarbetspartners