MONICA SUNDBERG : KÖKSALMANACK 2021 – bara mys och möjligheter och något för alla smaker

Klicka på bilden, för att se hela bilden

FAKTA
Förlag: Semic
Genre: Matlagning: recept, Årsböcker, kalendrar, almanackor
Antal sidor: 208
Format: Inbunden
Utgivningsdatum: 2020-09-15

Köksalmanack är som en fin kompis i köket, och man kan alltid ställa samma fråga: “Vad blir det till middag?” och få ett bra svar.

Här finns recept och middagsförslag (och inspiration för frukostar och luncher!) för alla årets dagar. Här finns också massor av små tips som gör att saker fixas lättare och smartare.

Nyttigt, gott och varierat alla dagar

Och så finns här som alltid en uppsjö av intressant läsning varje månad, med alla krönikor och recept från kända personer som man förknippar med mat – eller något helt annat. Givetvis avslutas boken med anteckningssidor för egna recept …

Kort sagt: Allt man behöver för att äta nyttigt, gott och varierat alla dagar. Planeringen är en riktig “sparare” – när det gäller energi och tid och utgifter.

Enkla och inspirerande brödrecept

Teman för i år är smakrik budgetmat, nyttig och god pizza för alla tillfällen, tidstrendigasnabba och goda vegorätter och självklart reportage och tips inför sommarens grillat …

När det gäller “hela Sverige bakar” så finns här mycket enkla och inspirerande brödrecept. Det kommer att dofta både nyttigt och gott i alla kök under 2021! Där kära “Köksis” så klart står på hedersplats …

Aldrig ute med god kvalitet

Boken är dessutom trevlig att bläddra i och har en avkopplande mysfaktor. Här finns inga måsten – bara mys och möjligheter!

Tiderna förändras men vissa saker består. Som att det aldrig är ute med god kvalitet … Givetvis finns här plats för flera fina efterrätter. Året är till för att njutas. Vare sig man gör det elegant, ekologiskt, rustikt eller helt spontant. Köksalmanack har ju något för alla smaker!

Skriven 2020-12-11

Läs mer om boken här

print

Våra samarbetspartners