DIO släpper två livealbum – nymastrat och tidigare outgivet material

Klicka på bilden, för att se hela bilden

I Niji Entertainment och BMG’s återutgivningsserie med DIO släpps den 12 februari de första två live-albumen Evil Or Devine: Live In New York City och Holy Diver Live. Fans kan redan nu lyssna på två ej tidigare släppta liveversioner av Lord Of The Las Day och den klassiska låten Holy Diver.

”Jag är väldigt glad över att få arbeta tillsammans med BMG, en label som fortfarande har passion för rockmusik. De kommer att göra hela DIO katalogen tillgänglig igen tillsammans med spännande överraskningar”, säger Ronnie James Dios fru Wendy Dio

På den nya utgåvan av Evil or Divine: Live in New York City finns en ny version av Lord Of The Last Day och ett fantastiskt trumsolo av Simon Wright som inte finns med på originalutgåvan och på utgivningen Holy Diver: Live spelas det legendariska Dioalbumet live i sin helhet, men innehåller även Dioklassiker från hela karriären, inklusive Black Sabbath och Rainbow.
Allt inspelat live i klassiska London Astoria.

Evil or Divine: Live in New York City

Återutgivning av DIO’s sedan länge slutsålda live album från 2005. Nymastrat samt med nytt albumomslag
Limited Edition vinyl inklusive linsformat 3D konstverk i albumformat tillsammans med 3LP och 180g svart vinly/trippel Gatefold

Finns också tillgänglig som dubbel-CD Deluxe mediabok och 3LP 180g svart vinyl/trippel Gatefold Standard Edition, Remastrad Digital Version. Innehåller en komplett live show-upplevelse som om du var där, ej tidigare utgivna versionen av Lord Of The Last Day och ett fantastiskt trumsolo av Simon Wright som inte finns med på den ursprungliga utgåvan.

3-LP vinylen innehåller också 4 bonusspår från studioalbumen 1996–2004, This Is Your Life (från Angry Machines), Fever Dreams (från Magica), Push (från Killing The Dragon) och The Eyes (från Master Of The Moon).

Medverkande
Sång: Ronnie James Dio
Guitarr: Doug Aldrich
Bass: Jimmy Bain
Trummor: Simon Wright
Keyboards: Scott Warren

Holy Diver: Live

Återutgivning av Dios sedan länge slutsålda livealbum från 2008.
Nymastrad och samt med albumomslag. Limited Edition vinyl inklusive linsformat 3D konstverk i albumformat tillsammans med 3LP och 180g svart vinyl/trippel Gatefold.

Finns också tillgänglig som dubbel-CD Deluxe Mediabok och 3LP 180g svart vinyl/trippel Gatefold Standard Edition, Remastrad Digital Version.

Innehåller det legendariska Dioalbumet live i sin helhet men innehåller även Dioklassiker från hela karriären inklusive Back Sabbath och Rainbow. Allt Inspelat live i klassiska London Astoria.

Medverkande
Sång: Ronnie James Dio
Guitarr: Doug Aldrich
Bass: Rudy Sarzo
Trummor: Simon Wright
Keyboards: Scott Warren

© Enmusa Music

print

Våra samarbetspartners