DIO RETURNS kommer till Sverige

Klicka på bilden, för att se hela bilden

16 maj 2010 var en mörk dag för hårdrocken. Det var dagen som Ronnie James Dio avled efter en ofattbart lång och innehållsrik karriär. Även om vi aldrig någonsin kommer att få uppleva Ronnie James Dio på scen så kan vi nu presentera något som är nästan lika bra. Den tredje december kommer DIO RETURNS till Stockholm. Detta är Ronnie James Dio som hologram uppbackad av Dios tidigare musiker såsom Craig Goldy, Scott Warren och Simon Wright.

3 december: Stockholm, Fryshuset Klubben

Det var på Wacken Open Air förra året som Dio Returns kunde ses för första gången. Med hjälp av den allra senaste teknologin fick publiken uppleva Ronnie James Dio på ett sätt som ingen kunde förvänta sig. Nu är det dags för en världsturné med Dio Returns. En spelning på turnén äger rum i Sverige så missa inte detta tillfälle att uppleva en av hårdrockens allra största stjärnor på ett helt nytt sätt.

Biljetter

© Triffid And Danger Concerts

print

Våra samarbetspartners