KRIS BARRAS BAND aviserar A Very Special Kris-Mas Stream!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Kris Barras Band aviserar en speciell julshow som kommer att streamas den 19 december kl 20:00 och där du kan bekvämt se bandet i ditt eget hem och ett överflöd av helgens festligheter. Barras kommer att först framföra ett 30 minuter långt akustiskt set följt av en show med hela bandet. Det finns tre olika valmöjligheter: kolla in giget, kolla in giget samt få den som video och MP3 samt alltihop med en “meet & greet” med bandet.

Kris Barras säger så här om giget:
– Vi skulle ha setts landet runt i år, vi skulle setts på the Royal Albert Hall, vi skulle setts på the Wembley Arena men på grund av pandemin så har det inte gåt och vi saknar er. Så vi tänkte att med en julshow kan vi partaja loss tillsammans.

Han fortsätter:
– Produktionen är mycket större jämfört med vad vi brukar göra. Fler kameravinklar, ljudkvalitén är superb, ljus, rök, ja allt är bättre och mer avancerat. Det är ju trots allt vår Kris-Mas show! Vi börjar med ett akustiskt set på 30 minuter och fortsätter sedan elektriskt med hela bandet i ungefär 75 minuter…beroende på hur långa gitarrsolona blir! Vi är otroligt taggade och kommer göra vårt yttersta för att komma så nära ett riktigt gig det bara är möjligt. Det blir första gången sen i somras som vi lirar tillsammans. Jag kan knappt bärga mig!

Så ta fram din bästa (eller värsta) julkostym, vrid upp volymen, koppla upp på den största skärmen och ta fram din favoritdricka för Kris Barras Band vill se hur DU har det genom att du ladder upp bilder och filmer på sociala medier #krismasparty där du sjunger med och dansar loss.

Barras har de senaste månaderna hållt sig sysselsatt med sina Box Room Sessions där han hemmifrån gör akustiska versioner från sin backkatalog samt covers som hans fans föreslår med allt från Foo Fighters och Guns n Roses till Chris Isaak och Bon Jovi.

Det har hänt en hel del för The Kris Barras Band de senaste tre åren fram tills att pandemin slog till. Bandet har turnerat och gjort gigs med Black Stone Cherry, Beth Hart, GUN, King King, The Magpie Salute, Therapy?, John Mayall’s Bluesbreakers, Johnny Lang och Walter Trout. Dessutom har dom lirat på festivaler som Ramblin’ Man Fair och Planet Rockstock. De har hörts av mer än tre miljoner människor på BBC2 vilket fick programledaren Richard Madley att utbrista:
– Det här är anledningen till varför jag älskar att göra den här showen!

Barras fick även tid till att gästa Supersonic Blues Machine som sångare/gitarrist tillsammans med ZZ Tops Billy F. Gibbons samt gästa som presentatör på Planet Rock Radio där bandet också fick pris som Best New Band. Han kör numera sin egen show på lördagar mellan 14-16 på Feedback Radio.

The Kris Barras Band kommer att ge sig ut på vägarna 2021 som förband åt Thunder på SSE Wembley Arena den 15 maj samt som förband åt kentuckyrockarna Black Stone Cherry under september månad som avslutas på the Royal Albert Hall den 29/9.

Köp biljett här

– That is one of the reasons I love doing this show. That was amazing, Richard Madeley, BBC Radio 2
– He’s willing and able to step up to the big names of rock with a fighting spirit, Planet Rock Magazine
– An artist with a growing live performance reputation thrillingly captured here on record, Daily Express
– UK rocker continues on the up, Guitarist 9/10
– Tendon-bursting riffs, Classic Rock
– Hard-edged, Sunday Express
– Whisky Soaked Blues, Clash

© Mascot Label Group Scandinavia

print

Våra samarbetspartners