LATE NIGHT CHRISTMAS – En stjärnspäckad julkonsert på julafton

Klicka på bilden, för att se hela bilden

På onsdag den 2 december startar den andra säsongen av Late Night Concert med sex exklusiva konserter från Cirkus och Hasselbacken i Stockholm. Säsongen avslutas med en fullmatad julkonsert på självaste julafton där vi får se framträdanden av Carola, David Lindgren, Jill Johnson, Måns Zelmerlöw, Sanna Nielsen, Stephan Simmons, The Mamas och många fler.

Live Nation och TV4:s konsertformat Late Night Concert är ett initiativ för att bidra till Sveriges musikliv och ge energi till hela landet under rådande omständigheter. Några av Sveriges största och mest spännande artister medverkar i konsertformatet. Säsongen avslutas med en exklusiv julkonsert, Late Night Christmas.

Säsongsavslutningen kommer bli något helt extra med stämningsfull och maximal julkänsla med några av våra mest folkkära artister. Programmet leds av Tilde De Paula Eby och vi får även följa de medverkande bakom kulisserna under inspelningen.

”Det här året när i princip alla julkonserter har ställts in känns det extra viktigt att vi tillsammans med Sveriges artistelit får bjuda på en fantastisk julaftonskonsert med sång, dans och annat som hör julen till – plus en hel del överraskningar”, säger Peter Björklund, Marketing Partnership Manager på Live Nation.

Late Night Christmas sänds från Cirkus och Hasselbacken i Stockholm. Programmet sänds på julafton kl 20.00 på TV4 och kan även ses i efterhand på TV4 Play och C More.

Avsnitt Late Night Concert:
2/12 – Carola, Mariette och Samuel Ljungbladh. It’s Hits-scenen: Rhys
3/12 – Miss Li och Myra Granberg. It’s Hits-scenen: Newkid
9/12 – Agnes och Madi Banja. It’s Hits-scenen: Sandro Cavazza (Obs! Nytt datum)
16/12 – Per Gessle. It’s Hits-scenen: Astrid S och Victor Leksell (Obs! Nytt datum)
17/12 – Jill Johnson och Robin Stjernberg. It’s Hits-scenen: Smith & Thell
24/12 – Late Night Christmas

Partners till programmet är Coca Cola, Karl Fazer, Mio, Polestar, Sonos och Spotify.

© Live Nation

print

Våra samarbetspartners