BENJAMIN INGROSSO uppträder i Late Night Christmas på Julafton

Klicka på bilden, för att se hela bilden

På Julafton får vi se några av Sveriges mest älskade artister, musiker och dansare i Late Night Christmas – en julkonsert som sänds i TV4 från Cirkus och Hasselbacken i Stockholm. Live Nation och TV4 har tidigare avslöjat de artister som uppträder och nu ansluter även Benjamin Ingrosso och förgyller julaftonskvällen.

Julen står för dörren och med en rad inställda julkonserter tog Live Nation och TV4 initiativet att sända en dedikerad julkonsert med några av våra mest folkkära artister som Carola, Benjamin Ingrosso, Jill Johnson, Måns Zelmerlöw, Sanna Nielsen, David Lindgren och många fler. Avsnittet, som är fyllt av gamla och nya julfavoriter, sänds kl 20.00 på julafton.

Late Night Christmas är det sjätte och sista avsnittet i den andra säsongen av Late Night Concert. Vi har tidigare under säsongen sett artister som Per Gessle, Agnes, Miss Li, Jill Johnson och Carola med gäster göra ett publiktomt Cirkus och Hasselbacken till sin scen. Samtliga avsnitt av Late Night Concert finns att se på TV4 Play och C More.

Late Night Christmas sänds kl 20.00 på TV4 på Julafton.

Medverkande i Late Night Christmas
Benjamin Ingrosso
Carola
David Lindgren
Hannah Holgersson & Patrik Jablonski
Jill Johnson
Måns Zelmerlöw
Stephen Simmonds
The Mamas
By Grace
Idolerna Nadja Holm, Nova Luther, Paulina Pancenkov, Caspar Camitz & Simon Karlsson
Proffsdansare kända från Lets Dance: Tobias Karlsson, Katja Luján Engelholm, Aaron Brown, Jasmine Takács, Jacob Persson & Linn Hegdal

Partner till programmet är Coca Cola, Karl Fazer, Mio, Polestar, Sonos och Spotify.

© Live Nation

print

Våra samarbetspartners