LATE NIGHT CONCERTS – Mariette, Newkid, Sandro Cavazza, Madi Banja, Smith & Thell och Robin Stjernberg i säsong två

Klicka på bilden, för att se hela bilden

För en dryg vecka sedan meddelade Live Nation och TV4 att konsertserien Late Night Concert får en andra säsong, där vi bland andra får se Per Gessle, Agnes, Carola, Astrid S med flera uppträda från ett publiktomt Cirkus och Hasselbacken. Nu kan vi äntligen meddela att även Mariette, Newkid, Sandro Cavazza, Madi Banja, Smith & Thell och Robin Stjernberg medverkar i programmet.

Konsertformatet Late Night Concert hade premiär i somras på ett tomt Gröna Lund. Initiativet mottogs med värme och kärlek av såväl tittare som medverkande artister. Nu i december sänds den andra säsongen från Cirkus och Hasselbacken i Stockholm och nytt för denna säsong är bland annat It’s Hits-scenen där några av de hetaste artisterna och låtarna på Spotify i Sverige finns med.

På It´s Hits scenen uppträder Newkid, Sandro Cavazza och Smith & Tell, för att nämna några.

Newkid släppte i början av sommaren albumet ”MOUNT JHUN”. Han är nu aktuell i programmet ”Så mycket bättre” och hans tolkning av Ana Diaz låt ”Starkare” har hyllats. Newkid gästar även Molly Sandéns ”Jag mår bra nu” som just nu toppar listorna.

Sandro Cavazza är aktuell med nya EP:n “Wierd & Talkative” som innehåller radiohitsen “Lean on me” och “Shades in the rain”. Sandro har sedan sin debut 2017 dominerat topplistor både som soloartist och i samarbeten med bland annat Avicii och Kygo.

Smith & Tell har toppat listorna under åren och turnerat i både Sverige och USA. Låtar som ”Goliat”, ”Forgive me Friend” och ”Hotel Walls” har fångat publikens hjärta.

”Det känns otroligt kul att kunna presentera ännu fler spännande och aktuella artister som kommer att bidra till Late Night Concerts bredd, spännande möten och möjliggöra magiska konsertupplevelser. Vi vill hela tiden utmana och tänka nytt, så den här säsongen blir något annat från vad vi såg i somras”, säger Peter Björklund, Marketing Partnership Manager på Live Nation. 

Avsnitt Late Night Concert:
2/12 – Carola, Mariette och Samuel Ljungbladh.
3/12 – Miss Li och Myra Granberg. It’s Hits-scenen: Newkid
9/12 – Per Gessle. It’s Hits-scenen: Astrid S och Victor Leksell
16/12 – Agnes och Madi Banja. It’s Hits-scenen: Sandro Cavazza
17/12 – Jill Johnson och Robin Stjernberg. It’s Hits-scenen: Smith & Thell
24/12 – Late Night Christmas (Medverkande artister meddelas vid ett senare tillfälle)

Det första avsnittet har premiär den 2 december kl 23.00 i TV4 och programmet finns att se i efterhand på TV4 Play och C More.

© Live Nation

print

Våra samarbetspartners