CASANOVAS släpper albumet ”Mota Olle i grind”

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Det är två år sedan Casanovas släppte sitt senaste album och nu är de aktuella med ett nytt; ”Mota Olle i grind”, som släpps idag! Skivan är delvis inspelad i Budapest under 2019 men också i bandets studio i Stockholm med producenten Karl-Ola Kjellholm.

“Vi har tagit ett steg till i och med det nya albumet och fått med oss ett gäng otroligt bra låtskrivare som bidragit med ytterligare en dimension till låtarna. Vi längtade efter att få komma till en stor studio för att verkligen kunna fånga livekänslan och då föreslog Karl-Ola studion i Budapest, så vi åkte dit och jobbade hårt i en vecka. Det ska bli så roligt att dela med sig av det nya materialet” berättar Henrik.

Albumet innehåller låtar skrivna av ett flertal meriterade låtskrivare, förutom sångaren Henrik Sethsson själv (som bland annat har två Melodifestivalvinster i bagaget), hittar vi namn som David Lindgren Zacharias, Björn Olsson, Peter Kvint, Jimmy Jansson, Bobby Ljunggren och Pär Soini.

Casanovas är ett av Sveriges största och mest turnerande dansband och har även spelats mycket på svensk radio. Singlarna som hittills har släppts från detta album har streamat över 2,5 miljoner gånger! Med sin hit ”Mota Olle i grind (Amanda Lind)” från i våras, fick de både en ny publik och inte minst mängder av uppmärksamhet i media som TV, radio och tidningar.

Detta är utan tvekan Casanovas starkaste album hittills. Femton låtar. Inga fillers. Allt med ett sväng och produktion för den moderna dansbandsscenen.

© Clap Your Hands AB

print

Våra samarbetspartners