LALEH släpper ny musik! ”Du fick mitt liv Vinterland!”

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Bladen har fallit från träden, höstmörkret har dragit in och alldeles snart är vintern här. Men vad passar då bättre än Lalehs positiva, kreativa och personliga melodier. Med nya singeln ”Vinterland” bjuds vi på varm och hoppfylld popmusik som garanterar att lysa upp i mörkret.

En jullåt skulle många kunna kalla det, andra en låt tillägnad vintern eller helt enkelt en låt om hur tårar kan bli snö som barnen kan kasta.

“Vinterland, jag ger dig mitt liv, gör mina tårar till glänsande is till snö som barnen kan kasta, låt mig får vara ett blad, ett oskrivet blad över en sjö, du fick mitt liv Vinterland.”

Redan 2014 precis innan Laleh började jobba som låtskrivare och producent i LA, skrev hon en låt för en av våra mest folkkära svenska artister, Sarah Dawn Finer. Denna låt “Vinterland” – får vi nu höra av Laleh själv.

”Jag älskar att dansa till Vinterland och bara finnas en stund, nu när allt är som det är gör den här låten mig glad. Jag hoppas den kan sprida lite lycka. Som många vet har jag en förkärlek till naturen och snön som jag nu verkligen hunnit sakna, det kommer man märka när man hör låten.” – Laleh

Laleh har länge varit en av våra starkast lysande stjärnor. Hennes självskrivna och självproducerade låtar lyckas med sina glädjespridande melodier och peppande budskap sätta ord på känslor som går rakt in i hjärtat.

I våras släppte hon singeln ”Det kommer bli bra” – en låt som sedan dess dominerat listorna och streamats över 13 miljoner gånger redan. Med den efterföljande singeln ”Vatten” tillkom dessutom bonusspåren ”Säg Nånting” och ”Ett Slag” – en bonuspresent som tillsammans med Lalehs hyllade sommarprat i P1 gjorde denna sommar till något alldeles extra.

© PR & Beyond

print

Våra samarbetspartners