GUSTAV & VIKTOR NORÉN följer upp debutalbumet med jullåt – ”I Feel Like Christmas”

Klicka på bilden, för att se hela bilden

När snön faller kring jul och magin på ett oförklarligt vis sprakar i luften uppstår en känsla som andra högtider inte har någon motsvarighet till. Julen är inte bara en dag, eller bara en högtid. Utan främst just en känsla. Detta sätter Gustaf & Viktor Norén både toner och ord på i sin nya singel ”I Feel Like Christmas” som släpps idag.

I oktober släppte de sitt första gemensamma album ”Hymns To The Rising Sun”. Nu följs debutalbumet upp med ”I Feel Like Christmas” – en singel där Gustaf & Viktor Norén ger sin egna version på hur en jullåt bör låta.

Med de frekvent radiospelade singlarna ”Rise Again” och ”Walk With You” debuterade bröderna Gustaf och Viktor Norén som duo under våren 2020. Nu råder både mörkare och kallare tider men den kompromisslösa musikaliska värme som kännetecknar brödernas samarbete består. De tidigare parallella karriärerna, i band som Mando Diao och Sugerplum Fairy, har åsidosatts till fördel för otvungen musikglädje bröder emellan.

Nu kan man inte göra annat än att längta till jul.

© PR & Beyond

print

Våra samarbetspartners