BLACKMORE’S NIGHT levererar julstämningen!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Ritchie Blackmore torde inte behöva någon närmare presentation. Han är en av rockens allra största legendarer, och är ansvarig för att tusentals ungdomar plockade upp gitarren och började spela. Tillsammans med Deep Purple skapade han historia, och Blackmore fortsatte att leverera odödliga rockhits tillsammans med Ronnie James Dio i Rainbow.

Sedan mitten av 90-talet har dock Blackmore verkat i bandet Blackmore’s Night där han tillsamman med sin fru, sångerskan Candice Night, släppt ett antal plattor som fokuserar på medeltidsinspirerad musik. Efter fem års tystnad kommer ett helt nytt album från paret. Nature’s Light släpps under våren 2021, men för att vi ska orka fram tills dess kommer den 4 december en jul-EP som fått titeln “Here We Come A-Caroling” som innehåller fyra låtar, bland annat en tolkning av klassiska Silent Night.

Detta är ett första smakprov från EP:n i form av titelspåret “Here We Come A-Caroling”

© Playground Music

print

Våra samarbetspartners