SWEDEN ROCK FESTIVAL presenterar 2021 års bokade band

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Idag har vi glädjen att presentera 82 av totalt 89 akter inför Sweden Rock Festival 2021. Vi är förstås fullt medvetna om att det finns en risk att den pågående pandemin kommer att påverka även nästa sommars evenemang, samtidigt som det fortfarande är många månader kvar och mycket kan hända under tiden.

En stor majoritet av Sweden Rock Festivals besökare från 2020 valde att behålla sina biljetter till 2021, och med dom i åtanke har vi idag glädjen att berätta om så många som 82 klara band inför 2021! På listan syns en hel del som känns igen från 2020 års tilltänkta line-up, men även några spännande nytillskott.

Sedan tidigare är Guns N´ Roses bekräftade, och de band som vi idag presenterar är:

Volbeat, In Flames, Nightwish, Mercyful Fate, Megadeth, Social Distortion, Dropkick Murphys, The Hellacopters, Within Temptation, Gojira, Accept, Opeth, Night Ranger, Devin Townsend, Turbonegro, Raubtier, Alestorm, Eluveitie, Clawfinger, Sodom, Amaranthe, Saga, Nile, Kvelertak, Honeymoon Suite, Michael Monroe, Witchcraft, Lee Aaron, Sonata Arctica, Kingdom Come, Baroness, Trouble, Ross The Boss, Evergrey, Eric Gales, Ten Years After, Bombus, Tiamat, Nashville Pussy, Jean Beauvoir, Eclipse, Haken, Kadavar, Rage, Orange Goblin, Freedom Call, Unleash the archers, The Wildhearts, Grave, Orphaned Land, Belphegor, Victory, Violator, Månegarm, Satan takes a holiday, Praying Mantis, Eleine, The Coffinshakers, Narnia, Art Nation, Magic Pie, Horisont, Baest, Sorcerer, Rosalie Cunningham, Overdrive, Siena Root, Warner E Hodges, VA Rocks, Wormwood, Fejd, Artillery, Death By horse, Honeyburst, Agonize the serpent, Hexed, Metalite, Mass Worship, Elden och Browsing Collection.

Ytterligare sex akter återstår nu att presentera.

Under rådande omständigheter – och i och med att så många redan har valt att behålla sina biljetter – har vi bestämt att avvakta med att släppa fler biljetter tills vi vet mer om vilka förutsättningar som gäller nästa sommar.

Mer info om alla bokade band

© Sweden Rock Festival

print

Våra samarbetspartners