VOLBEAT, MERCYFUL FATE och NIGHTWISH bland första bokningarna till Sweden Rock 2020

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Nu kan vi presentera de 31 första akterna, av totalt 90, till nästa års Sweden Rock Festival!

Volbeat är idag ett av världens största rockband. Om en vecka spelar de för över 30 000 fans på ett utsålt Tele2 Arena i Stockholm och de har varje år sedan sitt senaste Sweden Rock-besök, 2014, varit ett av de allra mest önskade banden till festivalen.

Mercyful Fate är ett av heavy metal-historiens viktigaste och mest legendariska band. Efter att ha legat i träda i 20 år, främst på grund av vokalisten King Diamonds karriär i eget namn, är de nu återaktiverade. På Sweden Rock kommer de att spela i mörker och med en stor scenproduktion.

Nightwish har otroligt nog inte spelat på Sweden Rock sedan 2004. De har konsekvent legat bland topp 10-banden i gästernas önskelistor sedan dess och i sommar kommer de äntligen tillbaka till festivalen.

Klara för Sweden Rock Festival 2020 är även: Gojira, Accept, Opeth, Blue Öyster Cult, D-A-D, Devin Townsend, Raubtier, Alestorm, Clawfinger, Amaranthe, Nile, Witchcraft, Sonata Arctica, Harem Scarem, Kingdom Come, Evergrey, Eric Gales, Nashville Pussy, Jean Beauvoir, Eclipse, Kadavar, Rage, Bombus, Freedom Call, Orphaned Land, Unleash The Archers, Belphegor och Sorcerer.

Ytterligare 59 akter återstår att presentera.
Biljetterna släpps nu på onsdag, den 27 november, klockan 11.00.
Mer information finns på www.swedenrock.com.

Sweden Rock är Skandinaviens största hårdrocksfestival. Varje år lockas besökare från ca 60 länder till Sölvesborg, där de bjuds på 90 konserter i en mix av klassisk rock, hårdrock, sydstatsrock och metal. Sweden Rock är känt för att hålla en hög nivå på service, och den vänskapliga atmosfären har blivit ett av festivalens främsta signum. Utöver den årliga festivalen har Sweden Rock numera ett tidningsmagasin, drycker och livsstilsprodukter samlade under sitt varumärke.

Om Sweden Rock Festival
Sweden Rock är Skandinaviens största hårdrocksfestival. Varje år lockas besökare från ca 50 länder till Sölvesborg, där de bjuds på över 80 konserter i en mix av klassisk rock, hårdrock, sydstatsrock och metal. Sweden Rock är känt för att hålla en hög nivå på service, och den vänskapliga atmosfären har blivit ett av festivalens främsta signum. Utöver den årliga festivalen har Sweden Rock numera ett tidningsmagasin, drycker och livsstilsprodukter samlade under sitt varumärke.

© Sweden Rock Festival

print

Våra samarbetspartners