BRUCE SPRINGSTEEN släpper albumet Letter To You och gästar Skavlan

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Idag släpper Bruce Springsteen det efterlängtade albumet Letter To You och gästar Skavlan. Till fans stora förtjusning innehåller albumet 12 låtar inklusive tidigare släppta singlarna Ghosts och Letter To You. Fredrik Skavlan fick via video-länk en pratstund med Bruce Springsteen som satt i sin studio hemma i New Jersey under intervjun. I samma studio samlades the E Street Band och Bruce Springsteen för att spela in nya albumet Letter To You.

Albumet blir Springsteens 20e studioalbum och det är första gången som han spelar med the E Street Band sedan The River turnén 2016. Albumet är producerat av Ron Aniello och Bruce Springsteen, mixat av Bob Clearmountain och mastrat av Bob Ludwig.

I samband med albumreleasen släpper Bruce Springsteen dokumentären Letter To You, regisserad av Thom Zimny exklusivt på Apple. Tittaren tas med bakom kulisserna och in i studion med Springsteen och the E Street Band när de spelar in det nya albumet och det bjuds på en vacker upplaga live-klipp från när legenderna spelat tillsammans genom åren.

Fredrik Skavlans intervju med Bruce Springsteen ses i Skavlan som sänds ikväll klockan 21:00 på SVT1 i Sverige. Förutom Bruce Springsteen gästas Skavlan denna vecka av Laleh, Aksel Hennie och Sara Hedrenius. Skavlan ses varje vecka av drygt två miljoner TV-tittare i Sverige, Norge och Finland.

© Sony Music Entertainment Sweden

print

Våra samarbetspartners