GUNS N’ ROSES första släppet till Sweden Rock 2021

Klicka på bilden, för att se hela bilden

En sommar utan festivalbesökare i Norje är ingen sommar värd namnet i vår bok. Därför är det extra härligt att få pausa semestern och avslöja att det nu är bekräftat att Guns n’ Roses kommer till Sweden Rock Festival 2021!

Vi passar också på att berätta att det fortfarande ser väldigt positivt ut med majoriteten av de övriga band som var bokade till 2020. Lite längre fram kommer vi att berätta om dessa – och även om några nytillskott i line-upen inför 2021.

Men först kryper vi tillbaka ner i solstolen en stund till, önskar en fortsatt härlig sommar och avslutar med en hälsning från Guns n’ Roses själva:

”Hey Gunners, picking up where we left off, our 2020 European tour dates are being rescheduled to June of 2021. We are forever grateful for your understanding and continued support during these unprecedented times. We are looking forwart to getting back on stage”

Varmt välkomna till Sweden Rock Festival den 9-12 juni 2021!

© Sweden Rock Festival

print

Våra samarbetspartners