MARKUS BERJLUND & CAROLINE AF UGGLAS släpper årets fotbollslåt!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

I fredags gav idrottsminister Amanda Lind och inrikesminister Mikael Damberg det för många efterlängtade beskedet att den svenska idrottsrörelsen nu får förtroendet att under ordnade former starta upp verksamheten igen. I samarbete med COMEDIA firar skivbolaget Viskningar och Vrål idag den glada nyheten med att inför de kommande allsvenska fotbollspremiärerna släppa sångaren, låtskrivaren och f.d. fotbollstränaren Markus Berjlunds och Caroline af Ugglas poppärla Tid för fotboll på singel.

Så här skriver fotbollslåtens upphovsman Markus Berjlund, som sjunger duetten med Caroline af Ugglas med bl.a gitarristen Marty Willson-Piper från The Church i kompet:
”Livet är ett lagspel!
Mer än något annat behöver vi varandra.
När vi drabbas av att inte kunna umgås som vi vill blir det uppenbart.
Det är inte vinet vi saknar mest när festen ställs in – det är gemenskapen kring borden!
Det är inte trappstegen på utspringet som gör att studenterna deppar över inställda avslutningar – Det är folkmassan på skolgården och festen på flaken!
Och…
Det är inte den skruvade frisparken i krysset vi inte ka leva utan när matcher ställs in. Det är förväntningarna på väg till arenan och jublet & sångerna på läktaren
När allsvenskan nu rullar igång igen handlar det om så mycket mer än matcherna. Det handlar om livet. Precis som det gör i Tyskland, Spanien, England, Brasilien… Även om vi ännu inte kan samlas på arenorna så känner vi gemenskapen och engagemanget

Året är 2020. Människan utmanas av ett virus. En match vi ska vinna. Sen behövs en laginsats för att vinna kampen för framtiden på många andra plan också. Detta är vad denna låt ytterst handlar om.
´Vi behöver varandra, vi behöver vårt lag!”

© 2020 COMEDIA

print

Våra samarbetspartners